1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Israelienii de la Hagag au depus documentația pentru PUD-ul proiectului rezidențial de lux H Eliade 9 Residence

Israelienii de la Hagag au depus documentația pentru a obține Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru proiectul rezidențial de lux H Eliade 9 Residence, amplasat pe strada Mircea Eliade din Capitală. Proiectul va fi construit pe un teren în suprafață de 2.080 de metri pătrați, lângă celebra Vila Lac 1, și a fost cumpărat anul trecut de la Iulian Aronovici pentru 6,71 milioane euro, iar investiția în proiect e cuprinsă între 10 și 15 milioane de euro.

04 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Ansamblul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți. Proiectul va beneficia de un regim de înălțime de S+P+4+5R și va găzdui 35 de apartamente exclusiviste, deservite de 70 de locuri de parcare subterane și supraterane. La jumătatea anului trecut, 25% din unități erau deja rezervate.

„Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, spunea Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel la lansarea proiectului.

Localizat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidențial. Totodată, este cel de-al doilea proiect al companiei în zona rezidențială de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se află în faza de proiectare, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru anul 2020.

Portofoliul românesc al Hagag

Anul trecut, compania a cumpărat în luna mai fostul sediu Petrom din Calea Victoriei, pentru care a anunțat că va investi 8 milioane de euro în consolidare și modernizare, acesta urmând să fie primul poiect de birouri al companiei. Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Clădirea are o suprafață totală de 7.300 metri pătrați construiți și 6.000 metri pătrați suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7.

Hagag a mai anunțat și lansarea proiectelor rezidențiale H Pipera Lake, cu 1.350 de apartamente și o investiție de 90 de milioane de euro, clădirile  Victoriei 109 (fost sediu al Petrom) și Victoriei 139, iar investiția totală s-a ridicat la 20 de milioane de euro, ambele în apropierea palatului Știrbei.

Cele două clădiri vor fi consolidate și modernizate, iar terenul va fi utilizat pentru dezvoltarea altui proiect, iar investițiile totale se vor cifra la 70 de milioane de euro.

În fine, compania israeliană mai pregătește proiectul rezidențial H Pipera Forest, care va include 840 de apartamente. De asemenea, compania a preluat recent Palatul Știrbei de pe Calea Victoriei pentru o sumă estimată de circa 10 milioane de euro.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO