1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Proiect de 1.500 de locuinţe noi în Bucureşti: israelienii de la ILDC reiau lucrările la ansamblul Jackob Park

Dezvoltatorul imobiliar Israel Land Development Company, care a oprit lucrările la proiectul rezidenţial Jackob Park din Bucureşti, reia investiţiile în primele apartamente.

11 sep, 2015 | | ECONOMICA.net

Compania Eagle Development, subsidiară a Israel Land Development Company Ltd., a pornit lucrările la fundaţie primelor două blocuri din proiectul Jackob Park, amplasat în apropierea lacului Dobroeşti, chiar înainte de criză, însă acestea au oprite. Firma obţinuse la vremea aceea un împrumut de 21 de milioane de euro de la BCR. 

Planurile companiei prevedeau construcţia unui ansamblu rezidenţial de 12 blocuri cu 1.500 de apartamente în Capitală. În 2011, proiectul era în stand-by, iar compania căuta finanţare. 

Recent, compania a anunţat că a obţinut autorizaţia de construcţie şi va ridica în primă fază un număr de 126 de apartamente. Lucrările ar urma să înceapă în primul trimestru al anului viitor. 

Investiţia se ridică la 11,5 milioane de euro, potrivit informaţiilor ECONOMICA.NET.

Înainte de criză, compania anunţa o investiţie de 170 de milioane de euro pentru întreg proiectul, iar cei care şi-au rezervat un apartament, au primit banii înapoi.  

Israel Land Development Company mai avea în plan construcţia a două malluri, unul la Ploieşti şi unul la Giurgiu. Compania este listata la bursa din Tel Aviv şi a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare în Polonia, Canada şi Israel.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO