iSTYLE estimează afaceri de 111 milioane de euro în acest an, la fel ca anul trecut. ”Magazinele din Mall Băneasa și AFI Cotroceni au fost închise patru luni pentru modernizări”

iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller din România, estimează că va închide anul cu vânzări similare cu nivelul înregistrat în 2022, în condițiile în care cele mai importante două magazine au fost închise timp de patru luni pentru lucrări de modernizare. iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent.
Lidia Neagu - vin, 22 sept. 2023, 20:02
iSTYLE estimează afaceri de 111 milioane de euro în acest an, la fel ca anul trecut. ”Magazinele din Mall Băneasa și AFI Cotroceni au fost închise patru luni pentru modernizări”

”Vânzările sunt aproximativ la același nivel cu cel de anul trecut, dar și pentru că noi am avut cele mai bune două magazine închise pentru patru luni, câte două luni fiecare. Cele două magazine reprezintă în jur de 30% din vânzările din rețeaua fizică. În condițiile acestea prevăd un an similar cu cel precedent”, a spus Dragoș Vrînceanu, retail manager în cadrul companiei, într-o conferință dedicată lansării liniei iPhone 15.

În prima parte a anului, iSTYLE a redeschis două dintre locațiile sale din mall-urile AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City sub conceptul de Apple Premium Partner în urma unei investiții de 2 milioane de euro. Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume.
Vrînceanu a adăugat că noul magazin din Craiova, anunțat la începutul anului, va fi deschis pe 5 octombrie. Acesta va fi deocamdată ultima inaugurare a unui magazin din rețeaua iSTYLE România.
„Acesta va ultimul magazin deschis anul acesta. Pentru anul viitor plănuim să renovăm câteva magazine, care au fost deschise în 2015 sau 2016, care au deja un ciclu de viață complet și design-ul lor este puțin în urmă față de ce este astăzi”, a mai spus Vrînceanu.

Compania a prezentat vineri noua gamă iPhone 15 și ceasurile Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2 în premieră pe piața din România. 

”În istoria iSTYLE, 2023 rămâne anul în care am atins noi standarde pentru clienții noștri devenind singurul Apple Premium Partner din România. Am inclus în strategia de investiții din următorii ani obținerea acestui statut și pentru alte magazine din rețeaua noastră în care să putem oferi experiența de cumpărături specifică Apple Store, prin design, produse și servicii cât mai personalizate (…). Precomenzile au crescut și anul acesta, ca și numărul de produse alocate țării noastre, demonstrând, pe de o parte, satisfacția clienților, iar pe de altă parte interesul acordat pieței românești” a declarat Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

De asemenea, tot din 22 septembrie, în magazinele iSTYLE se găsesc și căștile AirPods Pro generația 2 cu ultimele îmbunătățiri, dar și Apple Watch SE.

Prețul pentru iPhone 15 începe de la 4.699 de lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile de la 5.449,99 de lei, 5999,98 de lei și, respectiv, 7 199,99 de lei pentru versiunile de 128GB. Prețul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2 179,98 de lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4 349,99 de lei.

iSTYLE gestionează 15 locații în București și principalele orașe din țară – București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu și Timișoara. Acestea însumează peste 1.700 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 80 de consultanți.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Partner din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 de ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Te-ar mai putea interesa și
Chisăliţă (AEI): Mixul energetic al României trebuie să conţină în viitor energie nucleară mică şi mare
Chisăliţă (AEI): Mixul energetic al României trebuie să conţină în viitor energie nucleară mică şi mare
Mixul energetic viitor al României trebuie să conţină energie nucleară mică şi mare, iar din acest punct de vedere este foarte important să dezvoltăm o strategie prin care să se......
Primul tren nou achiziționat în România în 20 de ani a ajuns în Gara de Nord VIDEO
Primul tren nou achiziționat în România în 20 de ani a ajuns în Gara de Nord VIDEO
Primul tren achiziționat de statul român, la mai bine de 20 ani de la ultima achiziție de trenuri, tocmai ajunge în Gara ...
Spotify anunţă a treia rundă de concedieri din acest an
Spotify anunţă a treia rundă de concedieri din acest an
Gigantul de streaming Spotify a anunţat luni că-şi va reduce forţa de muncă totală cu aproape 17% (aproximativ 1.500 ...
Creștere minoră a înmatriculărilor de mașini noi în România în noiembrie 2023
Creștere minoră a înmatriculărilor de mașini noi în România în noiembrie 2023
Înmatriculările de mașini noi au crescut în România cu doar 0,54% în luna noiembrie, însă pentru întreaga perioadă ...