1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Îţi doreşti o atitudine fresh în banking şi produse bancare simplificate? Descoperă Idea::Bank!

Suntem o banca de origine poloneză care ofera produse şi servicii financiare în felul în care consumatorii români îşi doresc în prezent: simplu, prompt, personal şi transparent. Oferim produse şi servicii atât persoanelor fizice cât şi IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet şi digital banking). Suntem hotărâţi să fim diferiţi şi să devenim banca preferată a oamenilor cu idei. Pe scurt, vrem să oferim clienţilor noştri ceva nou, simplu, altfel. Valorile noastre se reflectă în cele 4 produse star pe care le-am creat pentru a simplifica viaţa românilor în relaţie cu banca lor.

05 mai, 2015 | ECONOMICA.net

Creditul de nevoi personale Idea::selfie. Simplificat, se ia cu un singur document!

Poti obtine pana la 90.000 lei si ai nevoie de un singur document pentru a aplica, actul de identitate, iar aprobarea se face in doar 24 de ore de la depunerea documentatie de credit. In plus, ai dobanda avantajoasa, cu un DAE incepand de la 8,96%%, precum si costuri avantajoase si transparente: Comision de analiza: 250 lei; Dobanda calculata astfel: 6,9% + ROBOR la 3 luni; 0% comision de administrare credit si 0% comision de rambursare anticipata.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile este de 8,23% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,33%, valabil in data de 15.04.2015), rata lunara de 714 lei, suma totala de plata de 43.134 lei, DAE 8,96%%. *Oferta „1 singur document” este valabila pentru solicitantii salariati cu venituri standard.

Serviciul de internet banking Idea::iBank. Plati cu 3 click-uri.

Autentificarea este simpla si sigura, ai nevoie doar de telefonul mobil pentru a te loga. Design-ul prietenos si intuitiv face aplicatia Idea::iBank foarte usor de utilizat: faci tranzactii cu doar 3 click-uri. In plus, costurile si comisioanele sunt foarte avantajoase: 0 lei taxa de activare; 0 lei abonament lunar de utilizare (oferta valabila pana in data de 31.12.2015) si 50% discount la comisioanele pentru operatiuni prin Idea::iBank fata de tarifele practicate la ghiseu.

Ca sa te simti pe deplin confortabil, Idea::iBank iti ofera asistenta non-stop la *4455 sau +40 021 318 95 00.

Depozitul la termen Idea::depo. Simplu: dobanda dubla in ultima luna.

Poate fi constituit in LEI, EURO sau USD, pe ce perioada iti doresti:: 1, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni. Te bucuri de o dobanda foarte avantajoasa, care ramane neschimbata pe intreaga perioada a depozitului,iar in cazul depozitelor constituite pe minim 6 luni, dobanda se dubleaza in ultima luna. Pentru constituirea unui depozit este necesara doar deschiderea unui cont curent in moneda depozitului. Poti incasa castigul din dobanda in contul curent sau il poti adauga la valoarea depozitului, iar comisionul de retragere la scadenta este ZERO. Economiile tale sunt in siguranta si sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Oferta „dobanda dubla in ultima luna” este valabila pentru depozitele constituite pe o perioada de minim 6 luni de zile. Oferta valabila pana la data de 31.12.2015.

Cardurile de debit Idea::foto card si Idea::platinum card. ZERO comision de retragere ORIUNDE in lume.

Retragi bani din orice bancomat, in tara sau strainatete, oriunde in lume, fara sa platesti comision. Iti alegi singur designul cardului Idea::foto sau il personalizezi cu poza ta preferata. Faci plati rapid, doar trecandu-l prin fata terminalului de plata la comercianti, oriunde vezi simbolul contactless , iar tranzactiile pe internet sunt mereu in siguranta prin serviciul 3D Secure. In plus, cu Idea::platinum card, beneficiezi de acces GRATUIT in peste 500 de lounge-uri din aeroporturi din toata lumea si te bucuri de reduceri si oferte exclusive la peste 200 de comercianti parteneri prin programul MasterCard Premium.
Oferta „0% comision retragere ATM” se aplica cardurilor de debit Idea::foto cu conditia virarii salariului de minim 1.500 lei/luna sau plati la comercianti de minim 700 lei/luna. Pentru cardurile idea:: platinum oferta se aplica pentru virarea lunara a unui salariului de minim 4.000 de lei sau plati la comercianti de minim 1.000 de lei/luna. Oferta valabila pana la 31.12.2015.

Afla totul despre ofertele Idea::Bank, costuri si Regulament pe oferte.idea-bank.ro si www.idea-bank.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO