1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Iulius lansează proiectul de retail Family Market din Miroslava (Iaşi) de 6.200 mp şi 6 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, controlat de Iulian Dascălu, lansează un nou concept de retail, Family Market, iar primul proiect de acest tip este propus în comuna Miroslava din județul Iași și presupune o investiție de peste 6 milioane de euro, subiect tratat de Economica.net în exclusivitate la începutul lunii iunie.


13 iul, 2020 | | ECONOMICA.net

Primul Family Market este în etapa de avizare și autorizare, iar lucrările vor demara în acest an, în funcție de finalizarea acestor demersuri. Este o investiție de peste 6 milioane de euro, în comuna Miroslava, parte din zona Metropolitană a orașului Iași.

Family Market este o premieră în portofoliul companiei, care a dezvoltat proiecte de anvergură, cu un rol determinant în revitalizarea urbană și dezvoltarea orașelor. Dorim să marcăm cei 20 de ani de la inaugurarea primului mall, apropiindu-ne și mai mult de comunități și oferindu-le investiții care să răspundă preocupărilor și așteptărilor lor. Conceptul a apărut ca un răspuns la solicitările venite din partea locuitorilor și, tocmai din acest motiv, mixul de servicii va fi definit de ei”, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius.

Family Market din comuna Miroslava va avea o suprafața închiriabilă de retail de aproximativ 6.200 mp. Pe lângă un supermarket, proiectul include funcțiuni gândite pentru a fi în armonie cu necesitățile vieții actuale, dar și pentru a oferi confort. Pentru ca proiectul și componentele integrate să răspundă cerințelor particulare, s-a creat platforma www.family-market.ro, unde locuitorii pot trimite sugestiile lor de servicii pe care și le doresc la doi pași de casă. Coffee shop, farmacii, florării, saloane de înfrumusețare, spălătorii, brutării, puncte de prezentare a micilor producători sunt o parte dintre activitățile care se vor regăsi în mijlocul comunității.

Acestea sunt completate cu facilități de recreere și parc, devenind un pol de interacțiune socială. În cadrul Family Market Miroslava, peste 4.200 mp sunt alocați pentru amenajarea unui parc, singurul din comună, cu arbori maturi, gazon și plante decorative, dar și alei pietonale, fântână arteziană și un monument dedicat eroilor. Zonele verzi sunt concepute de aceeași echipă internațională de peisagiști care a lucrat la grădinile integrate în proiectele mixte Palas Iași și Iulius Town Timișoara. Proiectul va include și o sală de evenimente, dar și concepte de recreere pentru toate vârstele. În plus, investiția presupune și crearea a 137 de locuri de parcare, dar și lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente și reamenajarea stației de transport în comun din zonă.  

Înfiinţat în anul 1991, IULIUS este singurul dezvoltator şi operator de proiecte de tip mixed-use din România, cu un portofoliu operaţional care cuprinde peste 300.000 mp de spaţii de retail şi 146.200 mp de spaţii office.

Începând din anul 2000, compania a creat reţeaua naţională IUulius Mall, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava), precum și ansamblurile mixte Palas Iaşi și Iulius Town Timișoara. Cu un trafic anual de peste 68 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lidere de piaţă la nivel regional. Pe segmentul office, Iulius se numără printre cei mai mari dezvoltatori și operatori de spații de birouri, având 12 clădiri clasa A integrate în proiecte mixte și construite conform normelor LEED, sub brandul United Business Center.

Anul trecut, Iulius și Atterbury Europe au inaugurat proiectul Iulius Town, care a presupus intregrarea Iulius Mall Timişoara într-un amplu proiect de regenerare urbană. Este cea mai mare investiţie din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO