1EUR = 4.8429 RON | Bucureşti 31 º

Imobiliare

Iulius se uită şi la localităţile mai mici şi va dezvolta un proiect de retail şi servicii publice de 6 mil. de euro, în comuna Miroslava (Iaşi)

Iulius, dezvoltatorul imobiliar deținut de Iulian Dascălu, a concesionat un teren de 14.000 mp în comuna Miroslava (județul Iași) pe care va dezvolta un proiect de retail în premieră pentru portofoliul companiei, care se uită şi la oraşele mai mici, în care va investi peste 6 milioane euro.

02 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Planurile vizează un nou tip de dezvoltare comercială, care integrează toate serviciile și funcțiunile necesare pentru comunitate. Zona de servicii va avea o suprafață închiriabilă de peste 6.200 mp și este completată cu spații verzi și de relaxare, dar și cu locuri de parcare. 

Compania va dezvolta o clădire cu regim de înălţime parter şi un etaj retras care va avea funcţiuni mixte: servicii, comerţ, alimentaţie publică, amenajarea unui spaţiu exterior pentru găzduirea unui monument al eroilor, zone de petrecere a timpului liber şi parcare supraterană.

Miroslava este una dintre cele mai bogate comune din ţară, bugetul din acest an fiind estimat la aproape 60 de milioane de lei, și mai are două parcuri industriale pe raza localităţii, care au atras numeroşi investitori. De asemenea, comuna Miroslava are o populaţie de 20.029 de persoane, mai mare decât a unor oraşe din ţară.

Iulius a dezvoltat mallurile Iulius Mall Cluj-Napoca, Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, integrat în proiectul mixt Iulius Town, Palas Iași plus rețeaua de clădiri de birouri United Business Center, integrată în proiectele sale mixte, cu o suprafață de circa 150.000 mp birouri și alte 50.000 mp în dezvoltare.

De asemenea, Iulius, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României, vrea să dezvolte un proiect imobiliar gigant, aflat, momentan, în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Capitalei, până pe 7 iulie.

Se intenționează construirea unui a 14 turnuri, cel mai înalt de 42 de etaje. Restul clădirilor de birouri și rezidențiale vor avea 24 de etaje, 26 de etaje, 27 și 28 de etaje. 32 și 35 de etaje. De asemenea, cele trei entități propun construirea a două clădiri cu 4 subsoluri, parter și două etaje, centre comerciale.

Indicatorii urbanistici ai primului proiect al Iulius din Bucureşti, sunt: înălțimea maximă - 184 m, POT 70%, CUT 4, pe un teren de 329.954 mp.
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO