1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Jeff Bezos a plătit o suma fabuloasă pentru achiziționarea unei proprietăți la Beverly Hills

Cel mai bogat om din lume s-a lansat într-o adevărată orgie imobiliară. Jeff Bezos a plătit 165 de milioane de dolari pentru achiziționarea unei proprietăți care îi aparține mogulului de la Hollywood David Geffen, a dezvăluit o sursă apropiată tranzacției și care a preferat să rămână anonimă pentru CNN Business.

14 feb, 2020 | CNN.com

Cei care au publicat primii știrea au fost jurnaliștii de la Wall Street Journal.

Această nu este singura achiziție imobiliară pe care o face Bezos în zona Los Angeles. Potrivit sursei CNN, el a plătit 90 de milioane de dolari pentru a cumpără o proprietatea vecină cu a cofondatorului Microsoft Paul Allen, care a decedat în 2018. Această afacere a fost făcut de Bezos Expeditions, o firma care controlează mai multe dintre investițiile miliardarului, printre acestea numărându-se ziarul The Washington Post și compania aerospațială, scriu jurnaliștii de la WSJ.

Nouă locuința a lui Bezos a fost construită în 1930 de Jack L. Warner, cofondator al studiourilor Warner Bros. și se întinde pe o suprafață de 9 acri, din care locuința are 1360 de mp. Proprietatea are teren de tenis, piscină, un teren de golf, garaje cu pompe proprii de combustibil, potrivit prezentării făcute în 1992 de revista Architectural Digest.

Potrivit acestei reviste de specialitate, Geffen a cumpărat proprietatea în 1990 pentru suma de 47,5 milioane de dolari, un record național pentru aceea dată. Cei doi miliardari, Bezos și Geffen, nu au putut fi contactatii pentru a confirmă sau nu informațiile.

Această știre despre noua achiziție imobiliară a lui Bezos vine la mai puțin de un an de la cumpărarea de către el cu suma de 80 de milioane de dolari a trei apartamente, un penthouse și două apartamente situate dedesubt într-o clădire de pe bulevardul Fifth Avenue din New York.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO