1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

JLL România își consolidează echipa de industrial prin recrutarea lui Ciprian Sîrbu

Compania de consultanță imobiliară JLL România își consolidează echipa de industrial prin recrutarea lui Ciprian Sîrbu în vederea asigurării de servicii de Supply Chain pe piața locală.

18 feb, 2021 | | ECONOMICA.net

Mutarea vine în contextul în care, la începutul acestui an, compania de consultanță imobiliară JLL a încheiat, la nivel mondial, o alianță cu Mibach Consulting pentru furnizarea de servicii de consultanță strategică pe segmentul industrial.

Ciprian Sîrbu arepeste 10 ani de experiență în logistică, e-commerce și supply chain industrial, completați de 7 ani în care activat în domeniul IT. Rolul lui Ciprian în cadrul JLL este de a oferi consultanță clienților în eficientizarea lanțului de aprovizionare în condițiile creșterii nevoii pentru astfel de servicii.

Creșterea comerțului online a dus la scăderea vânzărilor în magazinele fizice și a pus presiune pe rețelele globale de supply chain. De asemenea, a scos la iveală necesitatea serviciilor logistice și a unor rețele de suply chain solide pentru sectoare cheie globale.

„Suntem încântați de decizia lui Ciprian de a se alătura echipei de industrial a JLL și considerăm că experiența sa în logistică și Supply Chain va completa serviciile de real-estate cu o componentă suplimentară, care va crește valoarea adăugată a proiectelor la care lucram”, a declarat Costin Banica, head of Industrial Department JLL România.

Miebach Consulting oferă servicii internaționale de consultanță pentru lanțul de aprovizionare. Compania configurează și implementează lanțuri de aprovizionare după cele mai noi standarde în domeniu, fiind una dintre cei mai mari consultanți din lume în acest domeniu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO