Johan Rogiers și Horia Chioseaua au ieșit din proiectul Flanders Residence și anunţă investiţii de 30 de milioane de euro în noi proiecte

Johan Rogiers, fondatorul Liebrecht & wooD, Horia Chioseaua şi Christian Dumolin, care au pus bazele Millstone Developments în 2015, și-au împărţit proiectele de pe plan local și vor continua investiţiile separat. 
Andrada Ghira - mar, 15 ian. 2019, 13:08
Johan Rogiers și Horia Chioseaua au ieșit din proiectul Flanders Residence și anunţă investiţii de 30 de milioane de euro în noi proiecte

Johan Rogiers, fondatorul Liebrecht & wooD, Horia Chioseaua şi Christian Dumolin au creat Millstone Developments în 2015 și se pregăteau de investiții într-un proiect rezidențial cu 200 de apartamente pe un teren de 26.000 de mp pe malul lacului Grivița din București. 

Rogiers și Chioseaua și-au făcut exitul din acest proiect, care a rămas în portofoliul belgienilor de la Koramic Real Estate, deținută de Christian Dumolin, a anunțat compania într-un comunicat de presă. 

În urma separării, Millstone Developments a rămas cu proiectul de birouri din apropierea aeroportului din Otopeni și a cumpărat mai multe terenuri în centrul Bucureștiului pentru proiecte rezidețiale. Valoarea de investiție în proiectele din portofoliu este de circa 30 de milione de euro. 

Ce va construi Millstone Developments

Proiectul de birouri Skybox, care va fi construit lângă aeroportul Henri Coandă și va avea o suprafaţă totală de 5.000 de mp, a rămas în portofoliul Millstone Development. Compania se află în procesul de obținere a autorizațiilor pentru această clădire.  

În ultimele trei luni, Millstone Developments a încheiat două tranzacții de achiziție de terenuri în centrul istoric al Bucureștiului, pentru viitoare proiecte rezidențiale de tip boutique, spune Johan Rogiers. Unul dintre terenuri are suprafața de 1.142 de mp și se află în apropiere de Calea Victoriei și parcul Nicolae Iorga, iar celălalt teren, de circa 1.700 de mp, se află în zona Cartierului Armenesc. Pe cele două terenuri pot fi construite în total 70 de apartamente. 

De asemenea, compania poartă discuții pentru achiziția unui al treilea teren, pretabil pentru un proiect cu 35 de apartamente. 

Johan Rogiers este partener fondator al Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România.

Horia Chioseaua deține și funcția de managing director la Blackwood Property Management şi a fost partener la Liebrecht & Wood România.

Christian Dumolin a fost implicat de-a lungul timpului în crearea mai multor parteneriate puternice. Cu experiență în dezvoltarea imobiliară, el este fondatorul Koramic Real Estate, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întreg proccesul de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare.

Te-ar mai putea interesa și
ACEA: 5,7% dintre autoturismele cumpărate de europeni în primul trimestru au fost 100% electrice
ACEA: 5,7% dintre autoturismele cumpărate de europeni în primul trimestru au fost 100% electrice
În primul trimestru al lui 2021 au fost înmatriculate în Uniunea Europeană 2,6 milioane de autoturisme, 5,7% dintre acestea fiind, conform ACEA, mașinii 100% electrice....
Lungimea autostrăzilor din România a crescut cu 54 de kilometri, la sfârşitul anului 2020
Lungimea autostrăzilor din România a crescut cu 54 de kilometri, la sfârşitul anului 2020
Lungimea autostrăzilor din România a crescut cu 54 de kilometri, la sfârşitul anului 2020 comparativ cu aceeaşi perioadă ...
Cum să începeţi să vindeţi online cu WooCommerce?
Cum să începeţi să vindeţi online cu WooCommerce?
O afacere online este o modalitate excelenta de a extinde un magazin de vanzare cu amanuntul existent, de a experimenta cu ...
Iohannis: Calea de ieşire din pandemie – vaccinarea în masă. Măsurile relaxate gradual, la scăderea numărului de infectări
Iohannis: Calea de ieşire din pandemie – vaccinarea în masă. Măsurile relaxate gradual, la scăderea numărului ...
 Calea de ieşire din pandemia de COVID-19 este vaccinarea în masă, a declarat, vineri, preşedintele Klaus Iohannis, ...