1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

News

Jucării contrafăcute în valoare de aproximativ 500.000 de lei, confiscate de poliţişti la Constanţa

Poliţiştii, în colaborare cu vameşii, au descoperit şi reţinut, marţi, peste 200 de seturi de jucării susceptibile a fi contrafăcute evaluate la aproximativ 500.000 de lei, sosite într-un container, în zona de sud a Portului Constanţa, informează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

23 iul, 2019 | Agerpres

Conform sursei citate, lucrători ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime (SPTM), împreună cu specialişti ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat un container sosit în zona de sud a Portului Constanţa, din China, pentru o societate comercială din judeţul Cluj.

"În urma controlului, poliţiştii au descoperit 206 seturi de construcţie pentru copii evaluate la peste 480.000 de lei, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Mărfurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute", se arată în comunicatul IPJ.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO