1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Jumătate din apartamentele Centre Ville vor fi operate sub brandul Park Inn by Radisson

Compania Bucureşti Turism (BUTU), proprietarul hoelului Radisson şi complexului Centre Ville din Capitală, vrea să transforme mai mult de jumătate din apartamentele din Centre Ville într-o nouă unitate de cazare, aceasta urmând să fie prima din România care operează sub brandul Park Inn by Radisson.

01 noi, 2013 | Mediafax

Complexul Radisson de pe Calea Victoriei include peste 700 de unităţi de cazare de lux - 424 de camere în hotelul Radisson şi 294 de apartamente în Centre Ville, spaţii comerciale şi un cazino. Cu 424 de camere, Radisson Blu este cel mai mare hotel de cinci stele din România.

Consiliul de Administraţie al Bucureşti Turism solicită acordul acţionarilor pentru transformarea unui număr de 165 de apartamente în hotel Park Inn, estimând că pentru această investiţie sunt necesare de 2,7 milioane euro.

Investiţia ar urma să se deruleze în perioada februarie - iunie 2014, potrivit unui convocator AGA transmis, vineri, de Bucureşti Turism pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

AGA privind investiţia este programată pentru 9 decembrie.

Sub brandul Park Inn by Radisson operează 140 de hoteluri din SUA, Canada, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Radisson, Radisson Blu şi Park Inn fac parte din familia de branduri Carlson Hotels şi Rezidor Hotel Group, în care se mai regăsesc brandurile Country Inns&Suites By CarlsonSM, Park Plaza şi Missoni Hotels.

Acţionarul majoritar al Bucureşti Turism este parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging (EMI), prezent în România şi prin firma Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dâmboviţa Center (Casa Radio). La rândul sau, EMI este controlat de Europe Israel Ltd.

BEA Hotels Eastern Europe BV deţine 76,83% din acţiunile Bucureşti Turism, iar SIF Transilvania are 11,29% din titluri, potrivit celor mai recente raportări.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO