„Facebookul românesc”, Jumppi, are o nouă versiune gratuită. Aplicaţia vrea să-i scoată pe tineri din casă

Jumppi, aplicaţia care te scoate în oraş cu oameni noi ce îţi împărtăşesc pasiunile, lansează o nouă versiune gratuită disponibilă pe iOS & Android.   
Lidia Neagu - lun, 30 sept. 2019, 06:51

La început de an universitar, rețeaua de socializare Jumppi vine în ajutorul tinerilor și studenților din România care vor să lege mai ușor prietenii și să își găsească parteneri pentru diverse activități distractive, care să îi scoată din casă.

Citeşte şi Antreprenorii români care au făcut rețeaua de socializare care vrea să te scoată din casă

Conform unui studiu citat de publicația Independent, unul din 6 studenți spune că nu are niciun prieten adevărat la facultate, aproape o treime dintre aceștia se simt singuri măcar o dată pe săptămână iar 15% dintre ei declară că se simt singuri în fiecare zi.

De asemenea, 88,5% dintre respondenții unui studiu independent realizat de Jumppi, spun că adeseori au chef să facă ceva distractiv dar că nu găsesc cu cine. Motivul principal pentru care aceștia nu își găsesc parteneri pentru activitățile recreative este că prietenii lor au alt orar (28%).

Alte motive ar fi că: nu împărtășesc aceleași pasiuni cu prietenii lor (24%), nu au destui prieteni (18%) sau că nu reușesc să planifice activitatea în avans (9%). Doar 15% dintre respondenți consideră că nu au deloc această problemă. La studiu au participat 150 de persoane singure, între 18-34 de ani, din Europa.

Jumppi este noul Tinder pentru cei ce își caută prieteni sau vor să strângă o gașcă cu care să se distreze. Tinerii se plâng tot mai des că nu pot lega prietenii pe Facebook sau Instagram iar foarte mulți nici măcar nu încep aici noi conversații pentru că sunt prea timizi și se tem de o respingere. Contrar, utilizatorii Jumppi sunt persoane deschise, aflate pe platformă tocmai pentru că doresc să își facă noi cunoștințe și să participe la activități interesante. De aceea chiar și cei mai timizi se simt confortabil aici, știind că și ceilalți useri au același scop ca și ei”, spune Andrei Stoiculescu, cofounder Jumppi.

După ce se înregistrează în aplicație și își detaliază profilul personal, noul user poate posta invitații pentru activitățile pe care are chef să le facă, adăugând o scurtă descriere. Acesta poate propune orice activitate socială, însă printre cele mai răspândite ar fi: să iasă în oraș, să meargă la concerte, piese de teatru sau festivaluri, să facă sport (jogging, ciclism, baschet, fotbal, tenis, fitness, etc.) sau alte activități distractive de grup: paint ball, escape room, parcuri de distracții, bowling sau biliard.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a vedea ce activități sunt disponibile în următoarele 24h în apropierea lor și de cine sunt create. Dacă găsesc o activitate la care vor să participe, vor apăsa butonul Join și vor intra în conversație cu ceilalți participanți pentru detalii.

În noua versiune a aplicației disponibilă de la 30 septembrie, după publicarea unei noi activități, inițiatorii pot invita direct alte persoane aflate în apropiere, mărind șansele ca aceasta să aibă loc. De asemenea, studenții sunt încurajați să interacționeze cu colegii lor din același oraș, pe care îi vor găsi marcați distinctiv în aplicație.

Pentru a stimula și mai mult crearea de activități și întâlniri reale între useri și a dezvolta rețeaua, Jumppi îl vă premia lunar pe cel mai activ utilizator care va iniția și completa cele mai multe activități.

Prin integrarea cu IaLoc (www.ialoc.ro), aplicația care îi ajută pe români să facă rezervări, utilizatorii Jumppi primesc sugestii pentru alegerea celor mai bune locuri de ieșit în oraș. Acum fondatorii Jumppi sunt în discuții pentru parteneriate cu alte spații fizice din țară pentru a propune utilizatorilor alternative interesante pentru petrecerea timpului liber.

Lansată în mai 2019, aplicația Jumppi (www.jumppi.com) este un produs 100% românesc, fiind rezultatul muncii de după birou a doar 5 tineri. Recent, echipa s-a mărit cu un specialist în marketing și start-ups, Irina Leca (Alexandru), fost co-founder Vector Watch.

Te-ar mai putea interesa și
Symmetrica investește 48 milioane de euro în cea mai mare fabrică de pavele şi borduri vibropresate din Sud-Estul Europei, lângă București
Symmetrica investește 48 milioane de euro în cea mai mare fabrică de pavele şi borduri vibropresate din Sud-Estul Europei, ...
Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, anunță o nouă investiție în cea mai mare fabrică de pavaje și dale din beton din......
Franţa – Parlamentul corsican aprobă textul reformei constituţionale pentru autonomie
Franţa – Parlamentul corsican aprobă textul reformei constituţionale pentru autonomie
Corsica a făcut încă un pas către obiectivul autonomiei în cadrul Republicii Franceze: parlamentul regional de la Ajaccio ...
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul Otopeni
CFR Călători: Duminică, transportul feroviar de călători trece la ora de vară. Se anulează un tren spre Aeroportul ...
CFR Călători informează că începând cu data de 31 martie 2024, în activitatea de transport feroviar se va trece la ...
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală electrică fotovoltaică de 2,5 MW, investiție ce face parte din strategia ...