1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Extern

Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume - Top Forbes

Cântăreaţa americană Katy Perry este 'cel mai bine plătit artist din lume', cu 135 de milioane de dolari câştigaţi într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes publicat luni.

30 iun, 2015 | Agerpres

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani, care este şi personalitatea cea mai urmărită pe Twitter, cu peste 71 milioane de abonaţi, deţine primul loc în acest clasament datorită unui an prolific pe scenă, scrie France Presse.

Cu un turneu mondial şi 150 de date de concert pentru albumul său 'Prism', Katy Perry depăşeşte ca venituri grupul One Direction care a câştigat 130 de milioane de dolari în aceeaşi perioadă. Trupa de băieţi britanică este în uşor recul de la plecarea în luna martie a solistului său Zayn Malik. Pe locul al treilea se află vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.

Taylor Swift, marea rivală a lui Katy Perry, se află la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. Începând abia în luna mai turneul albumului său de succes '1989', Swift este dezavantajată întrucât clasamentul ia în considerare veniturile obţinute din iunie 2014 până în iunie 2015, comentează agenţia franceză de presă.

Situaţia este şi mai proastă pentru Beyoncé, care şi-a încheiat turneul mondial în martie 2014 şi a coborât pe poziţia a 29-a după ce anul trecut a ocupat primul loc în acest top realizat de Forbes.

Luând în consideraţie toate categoriile de celebrităţi, Katy Perry ocupă locul al treilea pe podium în urma boxerilor Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO