Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume – Top Forbes

Cântăreaţa americană Katy Perry este 'cel mai bine plătit artist din lume', cu 135 de milioane de dolari câştigaţi într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes publicat luni.
Economica.net - mar, 30 iun. 2015, 10:35
Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume - Top Forbes

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani, care este şi personalitatea cea mai urmărită pe Twitter, cu peste 71 milioane de abonaţi, deţine primul loc în acest clasament datorită unui an prolific pe scenă, scrie France Presse.

Cu un turneu mondial şi 150 de date de concert pentru albumul său ‘Prism’, Katy Perry depăşeşte ca venituri grupul One Direction care a câştigat 130 de milioane de dolari în aceeaşi perioadă. Trupa de băieţi britanică este în uşor recul de la plecarea în luna martie a solistului său Zayn Malik. Pe locul al treilea se află vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.

Taylor Swift, marea rivală a lui Katy Perry, se află la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. Începând abia în luna mai turneul albumului său de succes ‘1989’, Swift este dezavantajată întrucât clasamentul ia în considerare veniturile obţinute din iunie 2014 până în iunie 2015, comentează agenţia franceză de presă.

Situaţia este şi mai proastă pentru Beyoncé, care şi-a încheiat turneul mondial în martie 2014 şi a coborât pe poziţia a 29-a după ce anul trecut a ocupat primul loc în acest top realizat de Forbes.

Luând în consideraţie toate categoriile de celebrităţi, Katy Perry ocupă locul al treilea pe podium în urma boxerilor Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Grup Șerban Holding a atras într-o zi 12,7 milioane de lei în urma unui plasament privat. Își va lista acțiunile pe AeRO la începutul anului viitor
Grup Șerban Holding a atras într-o zi 12,7 milioane de lei în urma unui plasament privat. Își va lista acțiunile pe ...
Grup Șerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, a atras 12,7 ...
Cele mai ieftine destinații de schi din Europa: Bulgaria, pe primul loc. Unde se află România
Cele mai ieftine destinații de schi din Europa: Bulgaria, pe primul loc. Unde se află România
Bulgaria este cea mai ieftină destinație de schi din Europa, cu un cost de 39 de euro pe zi pentru cazare, arată un clasament ...
Proprietarii AFI, care au cel mai mare mall din România, cumpără un parc eolian în județul Brăila
Proprietarii AFI, care au cel mai mare mall din România, cumpără un parc eolian în județul Brăila
Grupul BIG Shopping Centers, care este cel mai mare acționar al AFI Europe, își face intrarea pe piața din România în ...