Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii de la 4.000 de lei „în mână”

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate, care cunosc engleza şi, preferabil, germana, cu permis de conducere şi care sunt dispuşi la deplasări. Oraşele în care angajează stagiari sunt deocamdată Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda. Compania ofertează tinerii cu salarii de la 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 09 mai 2021, 08:52
Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii de la 4.000 de lei

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate şi studenţi în an terminal, pe care-i ofertează cu salarii nete care pornesc de la 4.000 de lei lunar.

Stagiar la Kaufland: domeniile şi oraşele în care retailerul german recrutează în această perioadă

Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti şi Trainee Facility Management la Iaşi

Candidaţii potriviţi pentru posturile de Trainee instalaţii frigorifice şi de Trainee Facility Management, disponibile la Kaufland în această perioadă, trebuie să aibă, pe lângă studii de profil pe care le vom detalia mai jos, cunoştinţe de engleză şi să ştie să lucreze în MS Office. Se califică pentru aceste posturi oameni cu spirit antreprenorial, buni coordonatori şi organizatori. Kaufland caută oameni care au permis categoria B și care sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu, în jumătate din timpul de muncă.

Punctul, pentru postul de Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti, angajatorii caută absolvenţi sau studenţi în an terminal în domeniul instalațiilor termice.

Pentru postul de Trainee Facility Management din Iaşi sunt eligibili absolvenţi sau studenţi în an terminal la o facultate cu profil tehnic.

Trainee la centrele logistice Kaufland din Ploieşti şi Turda

Pentru aceste poziţii angajatorii caută absolvenţi de studii superioare, care pot înţelege şi interpreta date şi indicatori de performanţă, care sunt dispuşi să lucreze în schimburi şi au permis de conducere. Sunt avantajaţi la angajare cei care au cunoştinţe avansate de Excel şi cunoştinţe SAP.

Trainee proiecte imobiliare la Iaşi

Se califică pentru acest post absolvenţi sau studenţi în an termin la facultăţi cu profil tehnic, care ştiu să lucreze în Word, Excel, PowerPoint, care cunosc limba engleză şi, preferabil, germana. Sunt eligibili pentru acest post candidaţi care sunt buni negociatori, organizatori şi coordonatori.
Candidatul ales pentru această poziţie va avea parte de o experiență de învățare rotațională, pe o perioadă de un an de zile, va coordona mici proiecte pe toată regiunea de proiecte imobiliare – construcții, va întocmi documentaţiile pentru licitaţii, va participa la licitaţii şi negocieri tehnice şi economice, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Angajatorul oferă oamenilor selectaţi pe posturile antemenţionate şi tichete de masă, şi asigurări voluntare de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
România celor două cutremure pe zi! Peste 18 cutremure cu magnitudine de peste 4 grade pe Richter au avut loc în ultimii doi ani. Asigurări de dezastru?
România celor două cutremure pe zi! Peste 18 cutremure cu magnitudine de peste 4 grade pe Richter au avut loc în ultimii ...
În ultimele 24 de ore,în România au avut loc două cutremure,unul de 3,5 altlul de 4,4 grade magnitudine pe scara Richter. ...
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Austria va introduce obligativitatea vaccinării pentru adulţi împotriva coronavirusului de la începutul lui februarie, ...
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 s-a produs duminică, la ora locală 15:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, ...