Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii de la 4.000 de lei „în mână”

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate, care cunosc engleza şi, preferabil, germana, cu permis de conducere şi care sunt dispuşi la deplasări. Oraşele în care angajează stagiari sunt deocamdată Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda. Compania ofertează tinerii cu salarii de la 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 09 mai 2021, 08:52
Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii de la 4.000 de lei

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate şi studenţi în an terminal, pe care-i ofertează cu salarii nete care pornesc de la 4.000 de lei lunar.

Stagiar la Kaufland: domeniile şi oraşele în care retailerul german recrutează în această perioadă

Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti şi Trainee Facility Management la Iaşi

Candidaţii potriviţi pentru posturile de Trainee instalaţii frigorifice şi de Trainee Facility Management, disponibile la Kaufland în această perioadă, trebuie să aibă, pe lângă studii de profil pe care le vom detalia mai jos, cunoştinţe de engleză şi să ştie să lucreze în MS Office. Se califică pentru aceste posturi oameni cu spirit antreprenorial, buni coordonatori şi organizatori. Kaufland caută oameni care au permis categoria B și care sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu, în jumătate din timpul de muncă.

Punctul, pentru postul de Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti, angajatorii caută absolvenţi sau studenţi în an terminal în domeniul instalațiilor termice.

Pentru postul de Trainee Facility Management din Iaşi sunt eligibili absolvenţi sau studenţi în an terminal la o facultate cu profil tehnic.

Trainee la centrele logistice Kaufland din Ploieşti şi Turda

Pentru aceste poziţii angajatorii caută absolvenţi de studii superioare, care pot înţelege şi interpreta date şi indicatori de performanţă, care sunt dispuşi să lucreze în schimburi şi au permis de conducere. Sunt avantajaţi la angajare cei care au cunoştinţe avansate de Excel şi cunoştinţe SAP.

Trainee proiecte imobiliare la Iaşi

Se califică pentru acest post absolvenţi sau studenţi în an termin la facultăţi cu profil tehnic, care ştiu să lucreze în Word, Excel, PowerPoint, care cunosc limba engleză şi, preferabil, germana. Sunt eligibili pentru acest post candidaţi care sunt buni negociatori, organizatori şi coordonatori.
Candidatul ales pentru această poziţie va avea parte de o experiență de învățare rotațională, pe o perioadă de un an de zile, va coordona mici proiecte pe toată regiunea de proiecte imobiliare – construcții, va întocmi documentaţiile pentru licitaţii, va participa la licitaţii şi negocieri tehnice şi economice, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Angajatorul oferă oamenilor selectaţi pe posturile antemenţionate şi tichete de masă, şi asigurări voluntare de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și
Electrica investeşte 340 de milioane de lei în reţelele de distribuţie
Electrica investeşte 340 de milioane de lei în reţelele de distribuţie
Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, derulează investiţii de aproximativ 340 de milioane de lei, cofinanţate din fonduri europene, potrivit unui comunicat al......
CNSU a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Franța și Grecia au trecut pe verde
CNSU a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Franța și Grecia au trecut pe verde
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor sau zonelor cu risc epidemiologic ridicat.
Rata de ocupare a populaţiei a scăzut la 60,8% în primul trimestru. Rata şomajului a urcat la 6,1% – INS
Rata de ocupare a populaţiei a scăzut la 60,8% în primul trimestru. Rata şomajului a urcat la 6,1% – INS
Rata de ocupare a populaţiei în vârstă de muncă (15-64 ani) a fost de 60,8% în primul trimestru al acestui an, în ...
România are şanse ca până la finele deceniului să se poziţioneze în top 10 economii din UE din perspectiva PIB nominal – Rădulescu, BT
România are şanse ca până la finele deceniului să se poziţioneze în top 10 economii din UE din perspectiva PIB nominal ...
România are şanse foarte mari ca până la finele acestui deceniu să depăşească alte trei ţări şi să se poziţioneze ...