1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Kaufland continuă angajările. Vezi posturile şi dacă te califici

Kaufland face angajări în Galaţi, Bucureşti şi Turda, în această perioadă. Printre posturile pentru care Kaufland face acum angajări se numără cel de operator termene de valabilitate, tehnician electromecanic, şef de raion şi consilier juridic. Citeşte în ECONOMICA.NET lista integrală a posturilor disponibile acum la Kaufland şi ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul companiei.

28 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Lista posturilor vacante la Kaufland

Kaufland angajează la Turda pe postul de manager departament logistică-transport/ambalaje. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are experienţă în distribuţie şi într-o poziţie de conducere, ştie să opereze un PC şi ştie legislaţia din domeniu.
Până pe 19 ianuarie puteţi aplica la acest post. Amănunte găsiţi aici.


Kaufland angajează la Bucureşti şi la Galaţi pe postul de şef raion mărfuri alimentare. Kaufland caută opt candidaţi pentru postul antemenţionat care să fi absolvit studii medii şi care să aibă experienţă relevantă în domeniu.
18 ianuarie e ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.


Kaufland recrutează la Bucureşti pe postul de consilier juridic şi compliance. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii juridice, vorbeşte limba germană, ştie să opereze în Office, e organizat, atent la detalii, comunicativ. Şi în acest caz, 18 ianuarie e ultima zi în care puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Amănunte, aici.


Kaufland caută la Galaţi omul potrivit pentru poziţia de şef departament mărfuri alimentare. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul, ai experienţă în conducerea personalului şi experienţă relevantă în domeniu.
Până pe 18 ianuarie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Detalii, aici.


Tot la Galaţi, Kaufland angajează un tehnician electromecanic, un operator control termene de valabilitate şi un coordonator în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă. 18 ianuarie e ultima zi în care puteţi trimite aplicaţiile pentru posturile antemenţionate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO