1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Kaufland face angajări. Vezi lista posturilor şi dacă te califici

Fălticeni, Paşcani şi Rădăuţi sunt câteva dintre oraşele în care Kaufland face acum angajări. Lista completă a posturilor vacante acum la Kaufland, exigenţele impuse de angajator pentru posturile ofertate în această perioadă şi data până la care puteţi aplica pentru poziţiile deschise acum la Kaufland, într-un material ECONOMICA.NET.

13 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Lista poziţiilor pentru care Kaufland face acum angajări

Post vacant la Kaufland: casier la Fălticeni, Paşcani, Rădăuţi.
Kaufland recrutează în această perioadă 10 persoane care să performeze pe postul de casier în Fălticeni, Paşcani şi Rădăuţi. Dacă ai absolvit studii medii, eşti dispus să ai program de lucru flexibil, eşti amabil şi orientat către client, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post.
Până pe 10 decembrie puteţi trimite candidatura pentru unul din aceste posturi. Amănunte găsiţi aici.

 
Post disponibil la Kaufland: lucrător comercial în Fălticeni, Paşcani, Rădăuţi.
În aceleaşi oraşe ca cele menţionate în anunţul de recrutare precedent, Kaufland vrea să angajeze 10 oameni care să muncească pe postul de lucrător comercial. Dacă ai absolvit studii medii, ai experienţă în domeniu şi eşti dispus să munceşti în ture, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. 10 decembrie este ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru unul din aceste posturi. Detalii găsiţi aici.


Pe ce posturi recrutează Kaufland în Bucureşti


Kaufland caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de şef de departament administratori imobiliare, în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să răspundă următoarelor exigenţe impuse de angajator: să fi absolvit o facultate cu profil economic sau juridic, să aibă experienţă în management imobiliar, să aibă minimum 3 ani experienţă într-o funcţie de conducere sau să aibă competenţe relevante de conducere. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe solide de SAP, de Office, să fie un bun comunicator şi să fie orientat către găsirea soluţiilor. În fine, candidatul ideal trebuie să fie un bun vorbitor de limba engleză şi/sau germană. Termenul-limită pentru trimiterea candidaturilor pentru acest post este 9 decembrie.


Kaufland mai recrutează în Bucureşti pe postul de economist la departamentul de mijloace fixe al companiei. Candidatul potrivit pentru această poziţie îndeplineşte următoarele criterii de eligibilitate: are cunoştinţe în domeniul contabilităţii, mai ales în zona contabilităţii tranzacţiilor de mijloace fixe, dobândite prin studii de specialitate şi/sau practicând efectiv într-un post similar, preferabil dintr-o multinaţională. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze cu SAP, Office şi are cunoştinţe de limba engleză sau germană. Până pe 18 noiembrie puteţi aplica la acest post. Detalii găsiţi aici.


Unde face Kaufland angajări part-time

Kaufland caută în această perioadă 10 persoane pe care să le angajeze pe postul de coordonator teritorial de presă în: Călăraşi, Galaţi, Sebeş, Tulcea, Zalău, Carei, Deva, Fălticeni, Sighetu-Marmaţiei, Tîrgu-Mureş. Pentru oricare din aceste posturi trebuie să îndepliniţi următoarele criterii de selecţie: să aveţi domiciliul în unul din oraşele antemenţionate, să fiţi dispus să munciţi pe teren şi să mai fiţi dispus să munciţi 10 ore pe săptămână, mai ales la sfârşit de săptămână. Pentru informaţii suplimentare intră aici şi aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO