1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Kelemen Hunor: Ne îndreptăm spre o situaţie tragică şi este irelevant dacă până în 2020 mai votăm cinci guverne

Liderul UDMR Kelemen Hunor a spus luni în plenul reunit că România se îndreaptă spre o situaţie tragică şi nu mai contează dacă până la finalul mandatului mai sunt votate alte guverne.

29 ian, 2018 | News.ro

„Concluzia este una simplă: o lipsă totală de viziune, o lipsă acută a unui proiect de ţară. Ne îndreptăm spre o situaţie atât de tragică, încât orice altă discuţie între cei care au câştigat alegerile parlamentare şi cei care sunt în opoziţie este o pierdere de timp şi este irelevant dacă până în 2020 mai votăm trei, patru, cinci guverne sau dacă opoziţia va fi sau nu va fi în stare să lanseze un proiect credibil pentru o altă majoritate sau se va limita doar la utopia unor alegeri anticipate şi la solicitarea unui premier non-PSD fără să fie în stare să facă o propunere viabilă agreată de toate partidele. Sunt chestiuni irelevante", a declarat Kelemen Hunor.

El s-a declarat relaxat, spunând că nu îl îngrijoreaza o eventuală pierdere a acutalei puteri. Kelemen Hunor a adăugat că dă încă o şansă coaliţiei de guvernare, spunând că PSD-ALDE a putut păstra cu UDMR un dialog sincer.

„Am discutat cu toţi cei care au fost deschişi la dialog. Mi-aş fi dorit sa avem un dialog cu toţi cei din Parlament. (...) Mai dăm o şansă coaliţiei. Nu doar că au câştigat alegerile, dar au avut determinarea de a păstra un dialog sincer cu noi. Din partea celorlalţi, tăcerea a fost profundă", a mai spus liderul UDMR.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO