1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Kika deschide anul acesta al doilea magazin din România, în locul OBI din zona Pallady din Capitală

Retailerul Kika deschide al doilea magazin din Bucureşti, în sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady. La începutul lunii septembrie s-a finalizat tranzacția de achiziționare a fostului magazin Obi de către Kika, iar deschiderea oficială este preconizată pentru luna decembrie a acestui an, a anuţat compania. 

22 sep, 2017 | | ECONOMICA.net

Retailerul Kika deschide al doilea magazin din România, tot la Bucureşti, în zona comercială Pallady, în locul fostului magazin OBI, închis în 2014. Compania va investi 14 milioane de euro în amenajarea noului magazin care va avea o suprafaţă de 12.000 de mp, cu tot cu depozit. 

În luna februarie a acestui an, Kika a lansat magazinul online pe www.kika.ro, prin care clienții din întreaga țară pot accesa simplu și confortabil cele mai noi produse kika. Creșterea vizibilă a cifrei de afaceri demonstrează că există cerere din partea clienților, precum și faptul că magazinul online a fost foarte bine primit.

„Suntem bucuroși că ne aflăm deja în linie dreaptă cu pregătirile pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din România. Cererea clienților pe piața din România s-a dezvoltat foarte bine în 2017, am putut crește continuu rezultatele din ultimii ani. Datorită acestei evoluții pozitive ne-am decis să continuăm planul de expansiune cu un magazin nou, modern, în sectorul 3 al capitalei. De asemenea, și alte proiecte sunt în curs de derulare”, a declarat Dr. Gunnar George, CEO kika-Leiner Group.

Kika România atinge anual o cifră de afaceri de peste 15 milioane euro.Pentru dezvoltarea brandului kika pe piața locală, noi deschideri sunt în curs de derulare pentru viitorul apropiat și în alte orașe mari din România. Primul magazin Kika din Bucureşti a fost deschis în 2008, în Militari. 

Retailerul german de bricolaj OBI, parte a grupului Tengelmann, care a operat în România şi magazinele alimentare de tip discounter Plus, a închis în 2014 toate cele şapte magazine pe care le operează la nivel naţional. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO