1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Klaus Iohannis, pentru New York Times: E nevoie de un guvern puternic, cu viziune economica pe termen lung si o abordare noua

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, pe Facebook, ca a acordat un interviu cotidianului american New York Times, in care a aratat ca Romania are nevoie "de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile".

20 ian, 2015 | HotNews.ro

Potrivit sefului statului, Romania are nevoie de un guvern care sa vina cu un nou mod de abordare si care "sa aiba curajul de a pastra un set de reguli economice atata timp cat este necesar".

"Intr-un interviu acordat astazi pentru cotidianul New York Times, am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai simple. Avem nenumarate reguli care se schimba incontinuu si asta ii descurajeaza pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care sa vina cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli economice atata timp cat este necesar", scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO