1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

Extern

Klemm despre modificarea Codului Fiscal: Am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte dialog cu toţi cei implicaţi

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm, a declarat miercuri după-amiază, la Arad, întrebat de jurnalişti cu privire la adoptarea de către Guvern a modificărilor la Codul Fiscal, că a încurajat întotdeauna Guvernul să dialogheze cu toţi cei implicaţi, astfel încât să ajungă la cele mai bune decizii.

08 noi, 2017 | Agerpres

Întrebat care este părerea sa cu privire la modificările aduse Codului fiscal, aprobate miercuri de Guvern, oficialul american a spus că aflându-se la Arad în cea mai mare parte a zilei, nu a avut posibilitatea să afle tot ceea ce s-a întâmplat astăzi la Guvern. 'Pe de altă parte însă, trebuie spus că am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte un dialog cu toţi cei implicaţi, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii', a spus Klemm, potrivit traducerii oficiale.

De asemenea, ambasadorul SUA a fost întrebat de jurnalişti şi cu privire la proiectul de modificare a legilor Justiţiei şi protestele de stradă desfăşurate duminică în legătură cu acesta, el răspunzând că îngrijorările administraţiei de la Washington cu privire la acest pachet legislativ nu s-au schimbat.

'Guvernul american, adică guvernul meu - şi accentuez asta - a exprimat, cred pe 29 august a.c., îngrijorări profunde cu privire la acest pachet de legi. Şi aceste îngrijorări nu s-au schimbat', a spus ambasadorul SUA, aflat miercuri la Arad pentru o vizită la fabrica companiei Greenbrier Europe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO