1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

KLM: Reduceri de preţ de până la 40% la bilete pentru peste 25 de destinaţii intercontinentale

KLM a lansat, miercuri, campania 'Doar 6 zile' prin care oferă bilete de avion la preţuri promoţionale pentru mai mult de 25 de destinaţii intercontinentale, se arată într-un comunicat al companiei.

05 feb, 2014 | Agerpres

Campania se va desfăşura în perioada 5 - 10 februarie 2014 şi va include reduceri de până la 40% faţă de preţurile de listă.

Vedetele acestei promoţii sunt destinaţii din Asia, America Centrală şi de Sud, preţurile începând de la 499 euro. Sunt incluse marile metropole asiatice Beijing, Guangzhou, Kuala Lumpur, Osaka, Singapore, Shanghai dar şi destinaţii exotice perfecte pentru luna de miere, precum Bali - Denpasar.

Pentru America Centrală şi de Sud, în lista de destinaţii promoţionale se regăsesc Panama City, Buenos Aires şi Lima.

Perioada de călătorie a biletelor la promoţie este până pe 15 iunie 2014 pentru zborurile transatlantice şi până pe 19 iunie 2014 pentru celelalte destinaţii.

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce şi-a păstrat numele original. În 2004, Air France şi KLM au format alianţa Air France KLM. KLM este membru al alianţei globale SkyTeam, oferind clienţilor o reţea de zboruri globală.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO