1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 4 º

News

Kovesi: Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect. Sunt pure fabulaţii

Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA, s-a prezentat vineri la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General pentru a fi audiată ca suspect într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, informează ROMANIATV.NET. Tot vineri, ea a anunţat că şi-a cumpărat bilet de avion pentru Bruxelles, unde va fi audiată pentru postul de procuror-şef al Parchetului European.

15 feb, 2019 | RomaniaTV.net

Laura Kovesi a ieşit de la audiere după aproximativ o oră.

Cele mai importante declaraţii ale Laurei Codruţa Kovesi

"Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect. Am depus două cereri de recuzare a procurorului de caz şi a procurorului şef. Mi se va comunica rezultatul. Mă voi prezenta la audieri în ParlamentulEuropean. Nu am comis niciodată fapte penale. Sunt pure fabulaţii. Nu am avut niciun fel de atribuţii legale în aextrădarea inculpatului Nicolae Popa", a declarat la ieşirea de la audieri.

Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA, a fost citată vineri la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General pentru a fi audiată ca suspect într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Citeşte articolul integral pe ROMANIATV.NET

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO