1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Kovesi: Graţierea nu ar trebui să se aplice celor care au comis fapte de corupţie

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat marţi că graţierea nu ar trebui să se aplice celor care au comis fapte de corupţie şi nici atunci când prejudiciile nu au fost recuperate.

07 mar, 2017 | Agerpres

Prezentă marţi la şedinţa bilanţului activităţii Ministerului Public, Laura Codruţa Kovesi a fost întrebată de jurnalişti ce părere are despre amendamentele propuse de preşedintele Comisiei juridice, Şerban Nicolae, privind graţierea unor fapte de corupţie.

'Nu aş vrea să comentez amendamentul vreunui parlamentar. Pot să spun că, în ceea ce priveşte proiectul privind graţierea, noi am transmis punct de vedere la CSM şi ne însuşim în totalitate toate obervaţiile tehnice la acel moment. În subsidiar, pot să vă spun că, în opinia noastră, graţierea nu ar trebui să se aplice celor care au comis fapte de corupţie şi, totodată, nu ar trebui să se aplice atunci când prejudiciile aduse statului nu au fost recuperate', a spus Kovesi.

La rândul său, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că a aflat din presă de iniţiativa lui Şerban Nicolae.

'Ministerul Justiţiei a dat aviz pe proiectul iniţial şi ne menţinem avizul dat la momentul respectiv. Înţeleg că este iniţiativa domnului senator Şerban Nicolae. Este o iniţiativă personală, nu este a Ministerului Justiţiei. Să o susţină dânsul', a afirmat ministrul Justiţiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO