1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Kraft Foods îşi schimbă numele

Kraft Foods va fi redenumită Mondelez International după separarea, în acest an, a diviziei de alimente, compania americană intenţionând să îşi creeze o nouă identitate ca producător mondial de snack-uri.

21 mar, 2012 | Mediafax

Noul nume este o combinaţie între echivalentul latin al cuvântului "lume" şi o expresie care sugerează cuvântul "delicios", se arată într-un comunicat al Kraft, relatează Bloomberg.

Divizia de alimente se va numi Kraft Foods Group.

Mondelez va fi doar numele producătorului de snack-uri şi va fi inscripţionat doar pe spatele ambalajelor unor produse precum biscuiţii Oreo şi snack-urile Newtons.

După separarea operaţiunilor, snack-urile vor fi comercializate şi promovate sub brandurile lor, iar Mondelez va rămâne în planul al doilea.

"Intenţia este ca Mondelez să fie numele companiei, nu se va adresa cumpărătorilor", a declarat Michael Mitchell, purtător de cuvânt al Kraft Foods.

Mondelez va păstra, pentru o perioadă de timp, numele Kraft pentru unele produse, precum Kraft Philadelphia Cream Cheese, urmând să plătească o taxă de redevenţă Kraft Foods, a spus Mitchell.

În cazul brandului Philadelphia, la un anumit moment nici numele Kraft nici Mondelez nu se vor mai afla pe partea din faţă a ambalajului cremei de brânză.

Kraft Foods, al doilea mare producător de alimente la nivel mondial, se divizează pentru a susţine mai bine promovarea snack-urilor pe pieţele emergente şi pentru a face noi achiziţii.

Divizia producătoare de alimente, cu dezvoltare mai lentă, va continua să se extindă în Statele Unite.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO