1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

IT&C

Lansare iPhone 6S LIVE

Apple organizează evenimentul de lansare a noului iPhone la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. Evenimentul începe la 20:00, ora României, iar Noobz.ro vă ţine la curent cu informaţii de la desfăşurarea evenimentului, potrivit Noobz.ro.

09 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Evenimentul va avea în prim plan lansarea dispozitivelor iPhone 6S şi iPhone 6S Plus. Din toate informaţiile de până acum, stim că iPhone 6S va fi disponibil în trei variante de memorie internă: 16 GB, 64 GB şi 128 GB.

Una dintre cele mai importante specificaţii ale iPhone 6S ar fi tehnologia Force Touch, pe care Apple a mizat foarte mult în toate campaniile de marketare a produselor sale. Compania caracterizează acestă tehnologie ca având “cea mai mare capacitate de depistare senzorială de la Multi-Touch”.

iPhone 6S va avea o cameră principală de 12 megapixeli cu capacitatea de înregistrare la rezoluţie 4K. Cu toate că este o îmbunătăţire de la 8 megapixeli, camera are mai puţin megapixeli comparativ cu dispozitivele flagship de la concurenţă, dar Apple ar miza pe calitatea şi claritatea senzorului.

Display-urile vor fi de 4,7 inch pentru iPhone 6S, respectiv 5,5 inch pentru iPhone 6S Plus. Elementul nou este tehnologia QHD care va înlocui full HD.

Vezi unde poţi urmări lansarea pe Noobz.ro

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO