1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

News

Lavrov: Negocierile de soluţionare a conflictului transnistrean necesită eforturi suplimentare

Negocierile privind o soluţionare a conflictului transnistrean necesită eforturi suplimentare ale tuturor părţilor implicate, a declarat miercuri ministrul de Externe Serghei Lavrov, în deschiderea unei reuniuni cu ministrul moldovean de Externe Natalia Gherman, relatează Itar-Tass în pagina online.

24 iul, 2013 | Mediafax

"Apreciem interesul dumneavoastră privind o continuare a relaţiilor la nivel de ministere de Externe. Nu am întrerupt niciodată contactele", a spus Lavrov. Moscova speră că poziţia Chişinăului în favoarea continuării unor relaţii prieteneşti "va ajuta la un avans".

În opinia şefului diplomaţiei ruse, părţile au de soluţionat unele probleme, în special în domeniul economic şi unmanitar. "Este sigur că soluţionarea crizei transnistrene necesită eforturi suplimentare ale tuturor părţilor implicate în rezolvarea acestui conflict îngheţat", a adăugat ministrul rus.

Gherman a declarat că ea speră discutarea, miercuri a "întregului domeniu de aplicare al unor relaţii foarte bogate". "Suntem pregătiţi să depunem eforturi suplimentare cu scopul de a dezvolta cooperarea între ţările noastre", a subliniat şefa diplomaţiei moldovene.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO