1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

Finanţe şi bănci

Legea RCA: Comisiile din Camera Deputaţilor au primit 327 de amendamente

Comisiile de Buget-Finanţe, Transporturi, Industrii şi Juridică din Camera Deputaţilor au primit 327 de amendamente la Legea RCA, urmând ca în perioada următoare acestea să fie adoptate de parlamentari pentru a fi susţinute în cadrul dezbaterilor, a declarat, pentru AGERPRES, Leonadro Badea, preşedintele Comisiei Buget Finanţe din Camera Deputaţilor.

04 mai, 2017 | Agerpres

Citeşte şi Noi solicitări la legea RCA: Altfel de tarife de referinţă, fără contracte pe o lună şi condiţii pentru închirieri de maşini

'Avem 327 de amendamente depuse de asigurători, transportatori, societatea civilă. Aceste 327 de amendamente nu sunt asumate de către niciun deputat până acum. Materialul a fost dat la studiu. Luni o să am o întâlnire cu preşedinţii şi birourile Comisiilor (Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, Comisia pentru industrii şi servicii, Comisia pentru transporturi şi infrastructură şi Comisia juridica ) n.r. pentru a vedea dacă cineva îşi asumă amendamente şi să le trecem într-o formă care poate fi discutată', a spus Leonardo Badea.

Potrivit acestuia, la şedinţă ar urma să fie stabilită o Comisie reunită în cadrul căreia ar urma să fie analizată legea. Comisia reunită va elabora un raport care va fi înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor şi, ulterior, Plenului.

Piaţa asigurărilor din România a fost dominată, în 2016, de criza asigurărilor auto obligatorii, declanşată de transportatori din cauza creşterii exponenţiale a tarifelor, criză care a dus la emiterea unei Ordonanţe de Guvern care prevede plafonarea preţurilor RCA pe o perioadă de şase luni. Noile tarife au intrat în vigoare începând cu data de 18 noiembrie 2016.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO