1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

IT&C

Lenovo lansează 3 modele noi de notebook, pentru segmentul low-cost

Tech World este primul eveniment global exclusiv Lenovo, ce reunește mii de fani, jurnaliști, parteneri și distribuitori din toată lumea.

28 mai, 2015 | ECONOMICA.net

Tech World este primul eveniment global exclusiv Lenovo, ce reunește mii de fani, jurnaliști, parteneri și distribuitori din toată lumea. Participanţii  vor afla mai multe detalii despre perspectiva Lenovo asupra tehnologiilor emergente, precum telefoanele inteligente, tablete, computere, servere, programe de software și serviciile în cloud. La Tech World, producatorul va dezvălui noile inovații în tehnologie care vor schimba modul de utilizare a dispozitivelor și va dezbate conceptele viitoare despre stilul de viață al clienților, modul în care aceştia se joacă sau lucrează.

Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 sunt vârfurile de lance ale strategiei care vizează noul trend low-cost al pieţei de tehnologie. Chiar dacă utilizatorii au nevoie doar să creeze și să editeze conținut sau își doresc o experiență multimedia completă pentru a se bucura de muzică și clipuri video, noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 sunt ideale pentru utilizatorii care apreciază un design simplu și funcțional.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO