Leroy Merlin deschide la Târgoviște și ajunge la 19 magazine. Retailerul face angajări

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin mai pune un oraș pe harta expansiunii sale. Compania va inaugura în data de 14 mai al 19-lea magazin al rețelei, în Târgoviște. Mai au nevoie de 24 de angajați, din cei 100 care urmează să lucreze în noul magazin.
Alina Stanciu - joi, 15 apr. 2021, 10:36
Leroy Merlin deschide la Târgoviște și ajunge la 19 magazine. Retailerul face angajări

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va inaugura în data de 14 mai, la Târgoviște, al 19-lea magazin al rețelei. Noua unitate are o suprafață totală de 10.000 metri pătrați și va comercializa peste 25.000 de produse din categorii precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă .

Retailerul oferă, totodată, servicii precum Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgoviște ne dorim să fim mai aproape de cetățenii acestui oraș și din proximitate, pe care îi invităm se bucure de produsele și serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătățire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piața de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Magazinul Leroy Merlin Târgoviște va avea peste 100 de angajați, dintre care 85 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vânzare (18 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 poziție).

Ultimul magazin Leroy Merlin a fost deschis anul trecut la București, în zona Pallady. Compania urmează să deschidă, de asemenea, un nou magazin în Brașov, după ce anul trecut a cumpărat un spațiu unde a funcționat inițial o unitate Praktiker.

Citește și:

Leroy Merlin, parte a grupului ADEO, este liderul european al pieței de bricolaj și unul dintre principalii jucători pe piața locală, alături de Dedeman, Arabesque, Brico Depot. Compania deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are  peste 115.000 de angajați.

În România funcționează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citește și

 

Te-ar mai putea interesa și
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Miniştrii de externe ai Armeniei şi Azerbaidjanului, Ararat Mirzoian şi respectiv Ceihun Bairamov, se vor întâlni duminică, 2 octombrie, la Geneva, în Elveţia, a declarat pentru EFE......
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea în Austria
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea ...
Gazprom a suspendat total livrările de gaz pentru ziua de sâmbătă către Eni, invocând "imposibilitatea de a transporta ...
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că prin finalizarea interconectorului Grecia - Bulgaria se asigură diversificarea ...
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noul set de măsuri anti-COVID-19 valabil pentru toamna şi iarna acestui an în Germania a intrat în vigoare sâmbătă, ...