1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Leroy Merlin închide de azi magazinele fizice din România

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin închide temporar, începând de azi, toate magazinele din România, în contextul măsurilor preventive privind răspândirea epidemiei de coronavirus. Francezii au 17 magazine în România și vor rămâne activi cu magazinul online și cu serviciul rezervă&ridică.

23 mar, 2020 | ECONOMICA.net

„Ca urmare a Ordonanţei Militare transmisă în acest weekend, retailerul Leroy Merlin a decis să închidă temporar toate magazinele, atât pe cele aflate în centre comerciale, cât şi celelalte magazine, începând cu data de 23 martie, ca o măsură de prevenţie şi siguranţă împotriva răspândirii virusului COVID-19”, arată într-un comunicat de presă al companiei.

Şi în Franţa, compania a decis închiderea magazinelor în acelaşi context, acestea fiind ulterior redeschise, după câteva zile.

Săptămâna trecută, magazinele de bricolaj şi depozitele de materiale de construcţii din România erau deschise, în condiţii de atenţie sporită la igienă, însă cumpărătorii au crescut numărul de comenzi online, pentru a limita interacţiunile cu alţi oameni, în contextul răspândirii epidemiei de coronavirus. Leroy Merlin este astfel primul retailer de bricolaj din România care decide să-şi suspende activitatea în magazinele fizice.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 17 magazine în România, şi-a majorat businessul de pe plan local cu peste 10% în 2019. Ca urmare, businessul a atins pragul de jumătate de miliard de euro. În prezent, magazine Leroy Merlin există în Suceava, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanţa şi altele.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO