1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

IT&C

LG a lansat dispozitivul de realitate virtuală LG 360 VR

LG a lansat flasgship-ul G5, dar şi o serie de alte accesorii, de care fiecare utilizator LG are cu siguranţă nevoie, dacă vrea să fie în pas cu inovaţia. 

21 feb, 2016 | ECONOMICA.net

În cadrul evenimentului de prezentare al dispozitivului LG G5, am putut vedea mai multe dispozitive, care vin să completeze suita de funcţionalităţi cu care flagship-ul LG este dotat. Unul dintre acestea este un dispozitiv de realitate virtuală denumit „LG 360 VR„, anunţă Noobz.ro

LG 360 VR este produsul rezultat în urma parteneriatului dintre companiile LGşi Qualcomm, care a furnizat procesorul smartphone-ului. LG G5 are procesor Qualcomm Snapdragon 820, care este suficient de puternic pentru a furniza o experienţă de realitate virtuală desăvârşită.

LANSARE LG G5 – LIVE

Casca de realitate virtuală are un design minimalist, compact, extrem de portabil, care poate fi manevrat foarte uşor, de oricine. Din păcate, acest dispozitiv funcţionează numai cu noul smartphone LG G5.

LG 360 VR cântăreşte numai 118g, ceea ce îl face de trei ori mai uşor decât competitorul său, Samsung Gear VR.

Cel mai uimitor aspect al acestui dispozitiv este că nu presupune introducerea smartphone-ului în cască, ci doar contectarea căştii la smartphone prin intermediul unui cablu.

Odată ce te-ai conectat la ecosistemul LG, vei putea să te bucuri de simulări ale unor panorame pe care le întâlneşti numai la televizoare cu o diagonală de 130 inchi, cu o densitate de 639 pixeli per inchi.

Citeşte mai departe şi vezi imagini cu LG 360 VR pe Noobz.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO