1EUR = 4.8432 RON | Bucureşti 20 º

IT&C

LG G5 va fi total diferit de celelalte smartphone-uri din seria G

Dacă până acum nu eram siguri cu privire la design-ul diferit pe care îl va adopta LG în cazul G5, ei bine, se pare că avem confirmarea potrivit căreia dispozitivul va fi altfel faţă de celelalte din seria G. 

18 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Zvonurile anterioare ne-au oferit puţine informaţii cu privire la dispozitive, dar acum, mulţumită lui Shai Mizrachi, putem afirma că LG va lansa un smartphone radical diferit de ce avem la ora aceasta pe piaţă.

În primul rând, putem dezvălui că zvonurile cu privire la schimbare liniei de design folosită pentru seria G sunt adevărate. O dată cu diagrama publicată de Mizrachi, este cert că G5 va fi mai subţire, mai înalt şi mai lat decât celelalte flagship-uri din seria G.

LG G4 măsoară 148.9 x 76.1 x 6.3-9.8 mm în vreme ce G5 se aşteaptă să aibă 149.4 x 73.9 x 8.2 mm.

De asemenea, interesant este că LG a ales să mute butoanele de volum pe o parte a dispozitivului, nu pe spate, cum am văzut la seriile G anterioare şi nu există nicio îndoială că grosimea a jucat un rol extrem de important.

În vreme ce butoanele de volum se mută pe o parte, butonul de pornire se pare că va fi poziţionat exact sub camera principală şi va folosi, de asemenea, drept senzor de scanare a amprentei, aşa cum am văzut şi la ultimele dispozitive Nexus.

Citeşte mai departe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO