LG lansează în România noua gamă de televizoare OLED 2023

LG Electronics prezintă cea mai nouă serie de televizoare OLED, cu tehnologii avansate de procesare a imaginii și o platformă webOS îmbunătățită. Noile televizoare vor fi disponibile începând cu luna mai la retailerii din România.
Lidia Neagu - mie, 17 mai 2023, 13:13
LG lansează în România noua gamă de televizoare OLED 2023

La un deceniu de la introducerea primului televizor OLED din lume, LG spune că este în continuare lider pe piața televizoarelor premium. Televizoarele OLED de ultimă generație ale companiei au câștigat premiul CES Innovation timp de 11 ani consecutiv și au continuat să evolueze pentru a oferi plus valoare consumatorilor.

”Suntem încântați să celebrăm în acest an cea de-a zecea generație de televizoare LG OLED și lansarea acestora pe piața locală. LG OLED înseamnă 10 ani de inovație integrați astăzi în produse care ating standarde de vârf și care includ ecrane mai luminoase, fiabile și caracteristici greu de egalat. În plus, pe piața locală oferim servicii premium de instalare și consultanță clienților care aleg televizoarele LG OLED”,  a declarant Sorin Spînu, Country Manager LG Electronics România. 

În gama de televizoare LG OLED din 2023 se află cele mai recente modele Z3, G3 și C3 din seria OLED evo. Aceste modele actualizate oferă o luminozitate și o precizie a culorilor mai ridicate, precum și o claritate și detalii uimitoare datorită performanței tehnologiei LG OLED evo și noului procesor AI α9 Gen6. 

Cel mai recent procesor din seria Alpha utilizează tehnologia Deep Learning asistată de AI prin care LG asigură o calitate remarcabilă a imaginii și a sunetului. AI Picture Pro oferă acum upscaling și dynamic tone-mapping îmbunătățite, pentru o claritate mai bună și detalii mai bogate în fiecare cadru. AI Picture Pro integrează, de asemenea, o tehnologie de prelucrare a imaginii care detectează și rafinează zone importante, cum ar fi fețele oamenilor, pentru a le oferi o calitate HDR mai realistă.

O altă noutate a seriei G3 OLED evo din acest an este tehnologia Brightness Booster Max de la LG, care integrează algoritmi de amplificare a luminii complet noi, pentru a crește luminozitatea cu până la 70%. Luminozitatea este mapată și controlată pixel cu pixel, rezultând imagini mai clare și mai realiste, potrivit producătorului.

Modelele G3 OLED evo de la LG din 2023 se bucură și de o îmbunătățire estetică, prin introducerea design-ului discret One Wall, care nu lasă niciun spațiu vizibil atunci când sunt montate pe perete.

Televizoarele LG din acest an oferă o integrare cu cele mai recente soundbar-uri LG, pentru un sunet surround cu calitate îmbunătățită IMAX, alimentat de tehnologia DTS:X.

Așa cum era de așteptat, modelele LG OLED din 2023 oferă o gamă largă de caracteristici conforme cu HDMI 2.1a. Acestea sunt de asemenea primele televizoare certificate de către organizația HDMI pentru Quick Media Switching VRR (QMS-VRR). QMS-VRR poate elimina momentul de „ecran negru” care apare uneori la comutarea între conținutul redat de diferite dispozitive conectate prin porturile HDMI 2.1a ale televizorului.

Cu cea mai recentă versiune a platformei webOS, modelele din acest an prezintă All New Home, o interfață de utilizator (UI) reproiectată care oferă o multitudine de opțiuni de personalizare.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Statele Unite transmit Ucrainei un ajutor militar de 6 miliarde de dolari, incluzând apărare aeriană, muniție și artilerie
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin (foto), a anunţat vineri o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un moment în care......
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Nouă ieftinire în benzinării, azi. Motorina a ajuns mai ieftină decât benzina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi din nou prețul motorinei vândute în ...
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților vrea o centrală electrică „ultimul răcnet”, în trigenerare, de 6 milioane de euro
Camera Deputaților a scos la licitație un contract pentru achiziția și amplasarea unei centrale electrice care să reducă ...
Arestarea ministrului adjunct al Apărării din Rusia, o reglare de conturi între clanuri rivale – analiză Reuters
Arestarea ministrului adjunct al Apărării din Rusia, o reglare de conturi între clanuri rivale – analiză Reuters
Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a încercat să transmită un mesaj de "business as usual" de când adjunctul ...