1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Lia Olguţa Vasilescu a câștigat primăria Craiovei, cu 34,5% - exit poll. Primele declarații

Candidatul PSD la Primăria municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a obţinut, duminică, 34,5% din voturile alegătorilor, fiind urmată de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

27 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Conform sursei citate, pe următoarele locuri se situează candidaţii: Antonie Solomon (PER) - 17,6%, Lucian-Bernd Săuleanu (Alianţa USR PLUS) - 13,4%, Marin Costache (PPU-SL) - 1,9%, Anişoara Stănculescu (PMP) - 1,8%, Marian Daniel Păloiu (ALDE) - 0,6% şi Eduard-Ionuţ Ciceu (Pro România) - 0,3%.

La Consiliul Local al municipiului Craiova, pe prima poziţie se situează PSD cu un procent de 33,8%, fiind urmat de PNL cu 29,6% şi de Alianţa USR PLUS - 17,1%.

“N-aș spune că suntem înfrânți pentru că noi am reușit să recâștigăm Craiova după ce ultimele două dăți, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc și la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Și la primar, și la președintele Consiliului Județean. Colegul meu Cosmin Vasile este deja cu mandatul în buzunar", a spus Lia Olguța Vasilescu, citată de Antena 3.

"Cred că va trebui să-l punem pe domnul Dâncu să facă un studiu din care să aflăm de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente pe Craiova pentru că mi s-a reproșat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câștigat alegerile cu 60%  am preferat să plec în parlament.Este foarte adevărat că între timp am reușit să câștigăm pentru Craiova drumul expres Pitești - Craiova, ca să nu mai vorbim de realizările din mandatul meu de ministru. Dar, a contat foare mult pentru alegători această greșeală. Nu am de gând să o mai repet. În următorii 4 ani voi rămâne primarul Craiovei", a subliniat Lia Olguța Vasilescu.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO