1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

News

Libra Bank a ieftinit Best Western Plus Expocenter, deţinut de George Pădure, la 6,1 milioane de euro

Libra Internet Bank ao ieftinit hotelul de 4 stele Best Western Plus Expocenter, deținut de omul de afaceri George Pădure, de la 6,9 milioane de euro, la 6,1 milioane de euro. Deschis oficial în octombrie 2015, și cumpărat în 2014 de la BCR de George Pădure, om de afaceri cu experiență, fost primar al Sectorului 1 în anii '90 hotelul s-a dovedit greu de condus pentru afacerist, iar Libra Bank l-a scos la vânzare în 2017. 

07 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Pădure s-a împrumutat la bancă și l-a modernizat cu 1,5 milioane euro, după care a încercat să-l vândă sau măcar să găsească o firmă specializată care să-l opereze. Fostul hotel Diplomat de lângă Romexpo fusese preluat de BCR, în contul datoriilor, după ce proprietarul a murit acum mulți ani, lăsând în urmă o soție care nu s-a descurcat să-l administreze.

Hotelul Expo Center, pe care Pădure l-a afiliat lanțului internațional Best Western, are 88 de camere, dintre care 15 apartamente, plus un penthouse cu saună și jacuzzi, două restaurante, două terase și cinci săli de conferințe.

Inițial, George Pădure a încercat să-l vândă la licitație pentru un preț care pornea de la 5,3 milioane de euri plus TVA, dar licitația a eșuat în 2016. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO