1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Libra Internet Bank, cele mai bune rezultate din istoria băncii: profit net de aproape 24 milioane lei, în 2015

Libra Internet Bank a obţinut un profit net de aproape 24 milioane lei, în 2015, şi o creştere a activelor nete de 45%, reprezentând cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a băncii, au anunţat, luni, reprezentanţi ai băncii.

04 apr, 2016 | Agerpres

'Ne caracterizează pasiunea şi atenţia deosebita pentru satisfacţia clienţilor noştri şi cred ca aceste lucruri explica în mare masură rezultatele deosebite pe care le-am obţinut. În continuare, ne vom concentra pe atragerea de clienţi noi din zona profesiilor liberale şi a companiilor, dar şi pe lansarea unor produse noi şi spectaculoase pe zona digital', a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

La finalul anului 2015, volumul total al activelor nete deţinute de banca s-a ridicat la 2,4 miliarde lei, triplându-se, astfel, în ultimii 3 ani.

Depozitele au ajuns la un total de 2,2 miliarde lei, în creştere cu 49% comparativ cu 2014.

În acelaşi timp, soldul creditelor s-a ridicat la peste 1,3 miliarde lei, în condiţiile în care rată creditelor neperformante a fost de 7,8%, sub media pieţei.

Libra Internet Bank are în prezent o reţea de 44 de sucursale care deservesc preponderent clienţi din segmentele profesii liberale, IMM, corporate şi agribusiness.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO