1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Spații de servicii pe autostrăzi: Termen nou pentru depunerea ofertelor la mega-licitația pentru concesiuni de 16 miliarde de lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor la mega-licitația privind concesiunilea de spații de servicii pe autostrăzile A1 și A2. Astfel, noua dată - limită este 20 octombrie 2020.

15 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

"La data prezentei, procedura de atribuire este suspendată. Autoritatea Contractantă (CNAIR – n.r.) aduce la cunoștința operatorilor economici că termenul limită de depunere a ofertelor se va prelungi până la o dată ce va fi comunicată ulterior", se arată într-o infomare publicată pe 14 octombrie în SEAP.

Joi, 15 octombrie, când expira cel mai recent termen, CNAIR a stabilit ca dată - limită pentru depunerea ofertelor ziua de 20 octombrie 2020.

CNAIR a lansat pe 23 iulie 2020 licitația privind concesiunea unor spații de servicii pe autostrăzile A1 (București - Pitești și Sibiu - Nădlac) și A2 (București - Constanța), care a fost împărțită în 13 loturi.

Cu o valoare totală estimată de aproape 16 miliarde de lei, concesiunile ar urma să se deruleze pe o perioadă de 20 de ani.

Inițial, CNAIR urma să primească ofertele până pe 21 septembrie 2020. Având în vedere suspenderea anunțată, a fost prelungit și cel mai recent termen de depunere a ofertelor, respectiv de pe 15 octombrie până pe 20 octombrie.

Citește și Cum arată spațiile de servicii de pe autostrăzile Chinei

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO