1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Lidl a fost desemnată angajator de top în România

Compania Lidl a fost desemnată recent angajator de top în România şi în alte şase state în care activează, de către Institutul independent “Top Employers“. Lidl are peste 5.000 de angajaţi în România.

08 feb, 2017 | ECONOMICA.net

Institutul independent “Top Employers“, aflat în Amsterdam şi Düsseldorf, premiază anual angajatorii de top din întreaga lume, care se remarcă prin programele și prin oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă salariaţilor.

Aceste premii sunt rezultatul unui audit extern al departamentului de Resurse Umane, care a utilizat o metodă de evaluare dezvoltată de Institutul “Top Employers“. Printre domeniile evaluate se numără dezvoltarea leadership-ului, managementul performanței, cel al carierei și al succesiunii funcțiilor de management, compensații și beneficii, training și dezvoltare, precum și cultura organizațională.

La 1 octombrie anul trecut, Lidl a mărit salariile angajaţilor. Astfel că, de la 1 octombrie 2016, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câştigă peste 1.568 lei net lunar, sumă care include valoarea bonurilor de masă. Potrivit noii grile, salariul unui vânzător şi al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, adică aproximativ 2.100 lei net lunar, cu tichete de masă incluse.
Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Şi numărul zilelor de concediu acordate salariaţilor creşte progresiv: angajaţii beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 zile de concediu în al treilea an de muncă în companie.

Compania susţine că este singurul retailer care oferă angajaţilor săi două zile libere de Crăciun şi două zile libere de Paşti.

Munca suplimentară este remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit. Angajaţii Lidl România primesc asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

În afară de premiul câştigat de Lidl România, retailerul a obținut distincția de angajator de top în Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

Lidl este prezentă în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO