1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Imobiliare

Liebrecht & wooD a lansat proiectul Liziera de Lac cu 4.400 de case, dezvoltat pe 25 de hectare în zona de sud-est a Bucureştiului

Dezvoltatorul imobiliar Liebrecht & wooD a lansat proiectul rezidențial Liziera de Lac, amplasat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru la 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny. Prima fază a proiectului cuprinde 94 de case, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați utili, în care se vor investi 25 de milioane de euro, iar prețul de pornire al caselor începe de la 106.400 euro fără TVA. În total, proiectul va include 4.400 de case, construite pe un teren de 25 de hectare.

26 noi, 2020 | ECONOMICA.net

 “Pentru noi este mai mult decât o dezvoltare rezidențială. Este un proiect de planificare urbană sustenabilă pentru peste 13.000 de oameni și 4.400 unități locative în termen de 10 ani. Avem aprobat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru 440 de unități locative, iar în prima fază a dezvoltării vor fi livrate primele 94 de locuințe împreună cu o serie completă de facilități adaptate stilului de viață contemporan”, declară Sorin Ioan Blaga, General Manager Liebrecht & wooD România. “Proiectul ține cont de toate aspectele locuirii, fiecare detaliu a fost planificat cu minuțiozitate – de la câte locuri de parcare sunt necesare, la câte facilități de agrement, la câte facilități educaționale, până la transport și un sistem inteligent de administrare a proprietății.”

Construcția proiectului Liziera de Lac a început în urmă cu doi ani. Prima etapă a fost construcția drumului de acces de 5 km care leagă nodul rutier de pe autostrada A2 de la Cernica de Frumușani. Este un drum construit de Liebrecht & wooD la standarde de drum județean. Accesul în București se face rapid, Liziera de Lac fiind la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny și de zona comercială Pallady. Totodată, pe lângă transportul public disponibil, dezvoltatorul va pune la dispoziția locatarilor transport cu microbuzele Liziera de Lac.

Complexul dispune de grădiniță, complex sportiv cu piscină și terenuri de baschet și tenis, zone pentru activități sportive, de relaxare și petrecere a timpului liber, un Community Hub cu spațiu pentru co-working, telemuncă și întâlniri, restaurant și cafenea, spații comerciale, farmacie și zonă de îngrijire medicală de prim-ajutor, petshop, piste de biciclete, promenadă în jurul lacului, parcări individuale și comune, securitate permanentă și stații de încărcare auto electrice. Mai mult, viitorii locatari vor dispune de un sistem inteligent de administrare a gospodăriei. Toate aceste facilități vor fi disponibile încă din primul moment în care primii rezidenți se vor muta.

Totodată Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul: 52% din complex este rezervat zonelor verzi, vor exista peste 10 ha de parcuri, 12 ha panouri solare pentru întreg proiectul, sistem independent de irigații, sistem dual de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei, reglementări care interzic utilizarea pesticidelor. Calitatea aerului va fi mereu atent monitorizată și pentru acest lucru, Liziera de Lac va dispune de instrumente pentru testarea permanentă a aerului.

În plus, proiectul Liziera de Lac are ca obiectiv amenajarea și conservarea lacului Tătaru, dar și amenajarea unui parc natural care va conserva 13 ha de pădure din proximitatea proiectului.

Viitorii cumpărători vor putea alege din 7 tipuri de case cu curte, cu suprafețe cuprinse între 77 și 127 metri pătrați. Vânzările locuințelor din Liziera de Lac vor începe în martie 2021, iar primii locuitori se vor putea muta în al patrulea trimestru din 2021.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO