Liga a II-a: Un jucător de la Poli Iaşi, umplut de sânge de managerul Grozavu

Scandal monstru la Poli Iaşi! Managerul Leo Grozavu a umplut de sânge un jucător. Explicaţia sa: fotbalistul nu a fost respectuos.
Economica.net - joi, 17 nov. 2011, 15:40

Scene incredibile în vestiar la Poli Iaşi. Un fotbalist a fost bătut de managerul Leo Grozavu, după o altercaţie avută în pauza ultimului meci jucat în Liga II, cu Năvodari. Incidentul a avut loc luni şi a fost confirmat şi de căpitanul de echipă al ieşenilor, Claudiu Tudor. Victima lui Grozavu se numeşte Narcis Bădic, iar întâmplarea a ajuns şi la urechile antrenorului Ionuţ Popa, informează presa locală.

„Bădic a venit şi mi-a spus că nu mai poate juca, mi-a spus că la pauza meciului cu Năvodari s-a certat cu Leo, iar luni acesta l-a lovit. Am primit şi un telefon de la cineva care m-a întrebat dacă mi-ar conveni să am copilul bătut. Probabil era tatăl lui Bădic”, a comentat Popa.

Incidentul dintre Bădic şi Grozavu a fost confirmat şi de căpitanul ieşenilor, Claudiu Tudor: „Sunt mâhnit de ce s-a întâmplat. Am vrut să iau atitudine, dar colegul meu nu m-a lăsat pentru că îi este frică. A ieşit plin de sânge, cu nasul spart”.

Leo Grozavu a afirmat că incidentul nu merită o atât de mare importanţă şi a explicat că a reacţionat astfel pentru că jucătorul „nu a fost respectuos. „Am crezut că s-a rezolvat, pentru că mi-am cerut scuze. A greşit şi jucătorul, am greşit şi eu. Nu ştiu dacă a fost o lovitură”, a punctat Grozavu.

 

Te-ar mai putea interesa și
Record după record pentru aur – Cotaţiile pe pieţele internaţionale au sărit din nou de 2.200 dolari/uncie. Cea mai mare valoare din istorie la cursul BNR
Record după record pentru aur – Cotaţiile pe pieţele internaţionale au sărit din nou de 2.200 dolari/uncie. Cea ...
Aurul creşte azi, 28 martie 2024, şi atinge un nou record la cursul BNR. Este cea mai mare cotaţie din istoria României pentru gramul de aur (327,8351 lei). Precedentul record a fost atins pe 27......
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, ...
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori ...
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.