Lingurițe din silicon pentru bebeluși și articole pentru diversificare doar la Little Prints

Fiecare etapă din viața unui bebeluș reprezintă un motiv de bucurie pentru părinți. Cel mic crește și se bucură de mediu înconjurător devenind tot mai curios. Până și cele mai neînsemnate lucruri sunt țintite și reprezintă un prilej de mirare pentru cel mic. În acest proces este adevărat că părinții stau ca pe ace, cu ochii în patru, pe cel mic. Grija unui părinte față de copilul lui nu se termină niciodată dar este mai intensificată în această perioadă.
Ion Dobreanu - joi, 06 oct. 2022, 11:14
Lingurițe din silicon pentru bebeluși și articole pentru diversificare doar la Little Prints

Pentru că diversificarea și masa sunt etape importante pentru cel mic, Little Prints vine în ajutorul părinților cu seturi de lingurite din silicon pentru bebelusi, și nu numai. Tacâmurile obișnuite pot fi ținute în mână cu greu de cel mic, de aceea un set de acest fel este recomandat.

Seturi colorate pentru mâini buclucașe

Dexteritatea celor mici poate uneori să ne surprindă. Năzdrăvani de fel, pot cuprinde multe în mânuța lor, dar când vine vorba de tacâmurile pe care adulții le folosesc regulat, acestea pot fi prea grele pentru ei.

Mânerele groase și dimensiunea redusă a tacâmurilor colorate de la Little Prints pot fi ideale pentru începerea diversificării. Datorită funcției antiderapante acestea pot fi prinse cu ușurință, fără să-ți faci griji pentru alunecarea din mână. Le va folosi cu plăcere și vor reprezenta accesorii cu care cel mic va fi obișnuit deja când se va face tranziția la tacâmurile obișnuite.

Setul este format dintr-o lingură și o furculiță, în culori plăcute de cel mic. Ambele păstrează facilitatea mâncării atunci când sunt folosite și nu lasă mizerie în urma lor.

Material calitativ în forme accesibile pentru cel mic

Setul, format din oțel inoxidabil, favorizează apucatul mâncării cu ușurință. Dinții furculiței sunt concepuți pentru siguranța bebelușului, iar acest lucru este observabil prin rotunjirea lor menită să prevină orice risc de rănire. Totodată forma lor în zig-zag facilitează prinderea hranei, fără a fi scăpată pe jos.

Lingurița este concepută după un design modern și nu prezintă vreun disconfort când se folosește. Din contră, favorizează coordonarea traseului mâncării către gură fără a pune bebelușul în dificultate. Cel mic va fi cucerit de aceste două instrumente care îl vor ghida negreșit.

Lingura și furculița se curăță cu apă caldă și eventual o soluție de spălat vase, după fiecare utilizare. De asemenea, se pot pune și în mașina de spălat pentru o curățare mai eficientă. Este un set special gândit și realizat pentru cei mici, pentru ca aceștia să aibă parte de o învățare ușoară și eficientă în același timp.

În magazin online little prints sunt disponibile spre vizualizare seturi în culori diverse pentru cel mic. Poți da click și pe celelalte produse disponibile, de la museline pentru perioada rece, până la ochelari de soare pe care îi poți asorta la ținuta aleasă în plimbările zilnice. Fiind un distribuitor de calitate, Little Prints nu dezamăgește niciodată și este ales de către mulți părinți în etapele de creștere a puilor lor.

În categoria Blog de pe site, ai parte de articole folositoare pe care le poți citi pentru a fi la curent cu noile produse și nu numai.

Contact:
+4 0725 766 847
[email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...