1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Lion’s Head Investments, proprietarul Oregon Park, a numit-o country manager pe Anca Simionescu, fostă la Skanska şi Forte Partners

Lion’s Head Investments, investitor care a cumpărat anul trecut proiectul office Oregon Park de la Portland Trust, a numit-o pe Anca Simionescu în funcția de country manager în România pentru a dezvolta și implementa strategia grupului pe plan local.

07 oct, 2020 | ECONOMICA.net

 „Sunt încântată să construiesc alături de echipă o fundație solidă pentru viitoarele noastre investiții de pe piața locală”, a declarat Anca Simionescu, Country Manager Lion’s Head Investments. „De asemenea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a deveni un partener pe termen lung pentru clienții noștri și sunt convinsă că vom utiliza eficient capacitățile noastre extensive în crearea de plus valoare pentru aceștia”, a adăugat Anca Simionescu.

Anca Simionescu este unul dintre cei mai apreciați profesioniști imobiliari din România, care a coordonat proiecte de birouri și rezidențiale de referință din București. Cu o experiență de 15 ani în investiții imobiliare comerciale și rezidențiale, gestionarea activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca Simionescu a identificat cu succes noi oportunități de afaceri, noi zone de expansiune și piețe pentru diferite linii de afaceri. În decursul carierei sale, a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România și Forte Partners.

Anca Simionescu are o diplomă în Robotică obținută la Universitatea Politehnică din București, precum și o diplomă de masterat în același domeniu de la Universitatea din Osaka.

Lion’s Head Investments are în portofoliu birouri cu chiriași internaționali, precum Oregon Park, situat în centrul de business Floreasca-Barbu Văcărescu. Proiectul de birouri clasificat premium A cuprinde trei clădiri cu 7 etaje și are o suprafață închiriabilă de peste 70.000 mp.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO