Lista companiilor care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în luna mai

Compania americană de outsoucing Computer Generated Solutions Romania SRL (CGS) şi producătorul de textile SC Francesca Industries SA au avut şi în luna mai cele mai multe locuri de muncă vacante, la nivel naţional. 
Economica.net - Dum, 22 iun. 2014, 21:01
Lista companiilor care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în luna mai

ECONOMICA.NET a centralizat informaţiile comunicate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de cele mai mari site-uri de recrutare din România, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel naţional, în luna mai 2014.

Pe baza acestor informaţii, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna mai.

Pe primul loc se află compania americană de outsourcing Computer Generated Solutions Romania SRL (CGS) care a pus la dispoziţia candidaţilor 1.035 de locuri de muncă prin site-ul Myjob, în luna mai.

Producătorul de textile SC Francesca Industries SA a ofertat candidaţii, şi în luna mai, cu 450 de locuri de muncă vacante, prin intermediul AJOFM Argeş. Firma lucrează, în sistem lohn, pentru branduri celebre precum H&M, Zara, C&A, Dorothy Perkins şi Debenhams.

Pe locul trei, la distanţă de firma SC Francesca Industries SA, se află tot o firmă de textile – GNP Texan SRL care a avut 199 de locuri de muncă vacante la AJOFM Argeş, în luna mai.

Retailerul Profi Rom Food a pus la dispoziţia candidaţilor 188 de locuri de muncă, pe platforma eJobs.

Compania franceză de outsourcing Webhelp Romania a avut 157 de locuri de muncă vacante pe site-ul de profil eJobs, în luna mai.

SC Kaufland Romania SCS, al treilea cel mai mare angajator privat din România în anul 2013, a ofertat candidaţii cu 106 de locuri de muncă, în luna mai, pe eJobs.

Firma de constructii civile si de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, Vega 93 SRL, a avut tot 106 de locuri de muncă vacante în luna mai, la AJOFM Galaţi.

Societatea Uvet Viaggi Turismo a ofertat candidaţii cu 98 de locuri de muncă, pe platforma eJobs, în luna mai.

Compania indiană de outsourcing Genpact Romania a avut 96 de locuri de muncă vacante pe platforma Myjob în luna mai.

Fabrica ChimSport Orăştie care produce componente din plastic pentru echipamente sportive a avut 92 de locuri de muncă vacante la AJOFM Hunedoara.

Câte locuri de muncă au oferit luna trecută cei mai mari angajatori privaţi din economie

BRD, al şaselea cel mai mare angajator privat din România în 2013, a avut doar 34 de locuri de muncă vacante luna trecută, pe platforma Myjob.
Dedeman, al zecelea cel mai mai mare angajator privat din România anul trecut, a avut 31 de locuri de muncă vacante în luna mai, pe acelaşi site de profil.

Te-ar mai putea interesa și
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de îngrijorare, inclusiv inflația
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de ...
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă în contextul dobânzilor mai ridicate şi......
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite va examina din nou o propunere de lege ce prevede interzicerea TikTok în ţară ...
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze structura geografică
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze ...
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a anunţat joi că se reorganizează, concentrându-se pe două ...
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi negative, care le-au afectat reputațiile
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi ...
Un grup de medici şi dentişti din Japonia au intentat joi la Tokyo o acţiune în justiţie împotriva companiei Google, ...