Lista companiilor care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în luna mai

Compania americană de outsoucing Computer Generated Solutions Romania SRL (CGS) şi producătorul de textile SC Francesca Industries SA au avut şi în luna mai cele mai multe locuri de muncă vacante, la nivel naţional. 
Economica.net - Dum, 22 iun. 2014, 21:01
Lista companiilor care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în luna mai

ECONOMICA.NET a centralizat informaţiile comunicate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de cele mai mari site-uri de recrutare din România, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel naţional, în luna mai 2014.

Pe baza acestor informaţii, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna mai.

Pe primul loc se află compania americană de outsourcing Computer Generated Solutions Romania SRL (CGS) care a pus la dispoziţia candidaţilor 1.035 de locuri de muncă prin site-ul Myjob, în luna mai.

Producătorul de textile SC Francesca Industries SA a ofertat candidaţii, şi în luna mai, cu 450 de locuri de muncă vacante, prin intermediul AJOFM Argeş. Firma lucrează, în sistem lohn, pentru branduri celebre precum H&M, Zara, C&A, Dorothy Perkins şi Debenhams.

Pe locul trei, la distanţă de firma SC Francesca Industries SA, se află tot o firmă de textile – GNP Texan SRL care a avut 199 de locuri de muncă vacante la AJOFM Argeş, în luna mai.

Retailerul Profi Rom Food a pus la dispoziţia candidaţilor 188 de locuri de muncă, pe platforma eJobs.

Compania franceză de outsourcing Webhelp Romania a avut 157 de locuri de muncă vacante pe site-ul de profil eJobs, în luna mai.

SC Kaufland Romania SCS, al treilea cel mai mare angajator privat din România în anul 2013, a ofertat candidaţii cu 106 de locuri de muncă, în luna mai, pe eJobs.

Firma de constructii civile si de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, Vega 93 SRL, a avut tot 106 de locuri de muncă vacante în luna mai, la AJOFM Galaţi.

Societatea Uvet Viaggi Turismo a ofertat candidaţii cu 98 de locuri de muncă, pe platforma eJobs, în luna mai.

Compania indiană de outsourcing Genpact Romania a avut 96 de locuri de muncă vacante pe platforma Myjob în luna mai.

Fabrica ChimSport Orăştie care produce componente din plastic pentru echipamente sportive a avut 92 de locuri de muncă vacante la AJOFM Hunedoara.

Câte locuri de muncă au oferit luna trecută cei mai mari angajatori privaţi din economie

BRD, al şaselea cel mai mare angajator privat din România în 2013, a avut doar 34 de locuri de muncă vacante luna trecută, pe platforma Myjob.
Dedeman, al zecelea cel mai mai mare angajator privat din România anul trecut, a avut 31 de locuri de muncă vacante în luna mai, pe acelaşi site de profil.

Te-ar mai putea interesa și
MSL Logistic își extinde spațiul de depozitare de la CTPark Chitila la peste 8.500 de mp
MSL Logistic își extinde spațiul de depozitare de la CTPark Chitila la peste 8.500 de mp
CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că își continuă parteneriatul pe termen lung cu......
Prefectul Capitalei nu-și dorește să ajungă să ia măsuri de urgență în problema gunoaielor din Sectorul 1. Burduja (PNL) vrea crearea unui grup tehnic de lucru
Prefectul Capitalei nu-și dorește să ajungă să ia măsuri de urgență în problema gunoaielor din Sectorul 1. Burduja ...
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, marţi, că nu-şi doreşte să ajungă în situaţia de a trebui să ia măsuri ...
ANCOM a început un nou proces de furnizare de licențe în bandă DECT
ANCOM a început un nou proces de furnizare de licențe în bandă DECT
Furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice interesaţi de instalarea şi exploatarea unor reţele publice ...
Ursula von der Leyen: UE și SUA vor să încheie războiul vamal legat de importurile de oțel și aluminiu până la 1 decembrie
Ursula von der Leyen: UE și SUA vor să încheie războiul vamal legat de importurile de oțel și aluminiu până la 1 ...
Uniunea Europeană şi SUA sunt conştiente că trebuie să găsească o soluţie la disputa tarifelor vamale suplimentare ...