Lista firmelor care au oferit cele mai multe locuri de muncă în România, în ianuarie

Producătorul de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule Leoni Wiring Systems din Arad, combinatul de îngrăşăminte chimice Ga-Pro-Co Chemicals Săvineşti Neamţ şi firma de construcţii civile şi de infrastructură Vega 93 Galaţi au oferit cele mai multe locuri de muncă în luna ianuarie.
Economica.net - mar, 25 feb. 2014, 22:04
Lista firmelor care au oferit cele mai multe locuri de muncă în România, în ianuarie

ECONOMICA.NET a centralizat informaţiile comunicate de cele mai mari site-uri de recrutare din România şi de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, privind oferta de locuri de muncă disponibile la nivel naţional, în luna ianuarie 2014. Pe baza acestor informaţii, vă prezentăm cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de muncă vacante în România, în luna ianuarie 2014.

Cei mai mari angajatori din luna ianuarie, după numărul de locuri de muncă ofertate în România, au pus la dispoziţia românilor aproape 2.400 de joburi. Iată clasamentul:

Producătorul de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule Leoni Wiring Systems a oferit 372 de locuri de muncă în luna ianuarie, la sediul din Arad şi la punctul de lucru din Beiuş, potrivit evidenţelor AJOFM.

 

Combinatul de îngrăşăminte chimice Ga-Pro-Co Chemicals Săvineşti Neamţ a pus la dispoziţia candidaţilor 207 de locuri de muncă, prin intermediul AJOFM, în luna ianuarie.

 

Vega 93 Galaţi, firma de construcţii civile şi de infrastructură a omului de afaceri Corneliu Istrate, a anunţat 199 de locuri de muncă vacante, în luna ianuarie, la AJOFM.

 

Firma de construcţii Impex Aurora Harghita a avut 176 de locuri de muncă vacante în luna ianuarie, potrivit informaţiilor comunicate de angajator la AJOFM. 

 

Compania americană de outsourcing CGS a ofertat candidaţii cu 190 de locuri de muncă, prin intermediul site-ului de profil eJobs, în ianuarie 2014.

 

Producătorul de sisteme de cablaje şi interioare auto DRM Draexlmaier România Sisteme Electrice a anunţat 154 de locuri de muncă vacante la AJOFM, în luna ianuarie.

 

Producătorul de componente pentru aparate de uz casnic şi industrial Zoppas Industries Timiş a pus la dispoziţia candidaţilor 152 de locuri de muncă în ianuarie, prin intermediul AJOFM.  

 

GP Sofa, specializată în producţia de mobilier, a avut 149 de locuri de muncă vacante, în Satu-Mare, în ianuarie, ne-au spus oficialii AJOFM.

 

Daewoo Mangalia Human Resources Management, specializată în construcţii şi reparaţii de nave, a avut 146 de locuri de muncă disponibile, în luna ianuarie, conform evidenţelor AJOFM.

 

Compania de outsourcing Webhelp Romania a oferit peste 108 locuri de muncă, pe platforma eJobs, în ianuarie.

 

TBI Credit IFN, parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, a oferit 102 de locuri de muncă în ianuarie, pe site-ul de recrutare eJobs.

 

Compania Studio Moderna, jucător mare pe piața vânzarilor directe și de e-commerce, a oferit circa 100 de locuri de muncă, pe eJobs, în ianuarie.

 

Mega Image, parte din Delhaize Group, a oferit aproximativ 95 de locuri de muncă în luna ianuarie, prin eJobs.

 

Furnizorul de servicii de business şi soluţii tehnologice Genpact Romania a oferit 93 de locuri de muncă în ianuarie, pe site-ul Myjob.

 

Producătorul de module electronice de control, pompe de vacuum, pedale de acceleraţie şi module de control al energiei electrice Hella Romania a pus la dispoziţia candidaţilor 42 de locuri de muncă disponibile pe platforma Myjob.

 

Artech Software a avut 38 de locuri de muncă vacante în ianuarie, în luna ianuarie, pe site-ul Myjob.

 

UPC a oferit 32 de locuri de muncă pe site-ul Myjob, în ianuarie.

Te-ar mai putea interesa și
CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri
CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri
CEC Bank lansează pachetele de cont curent ce pot fi accesate 100% online de către IMM-uri și PFA-uri. Noile pachete sunt disponibile în magazinul virtual al CEC Bank – CEC_IN - și pot fi......
Reactorul 1 de la Cernavodă a revenit la putere nominală
Reactorul 1 de la Cernavodă a revenit la putere nominală
Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă a revenit la putere nominală în noaptea de duminică spre luni, anunţă ...
Coronavirus: Bilanţul deceselor din Statele Unite, pe cale să îl depăşească pe cel al pandemiei de gripă spaniolă
Coronavirus: Bilanţul deceselor din Statele Unite, pe cale să îl depăşească pe cel al pandemiei de gripă spaniolă
Bilanţul deceselor de COVID-19 din Statele Unite va depăşi în următoarele două zile numărul persoanelor care au murit ...
Scandalul CITY Insurance – FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare
Scandalul CITY Insurance – FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori ...
Fondul de garantare a asiguratilor (FGA) a luat act de Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) prin care s-a ...