Lista joburilor şi salariilor cu care se fac acum angajări în România

ECONOMICA.NET vă prezintă o listă a joburilor pentru care se fac acum angajări în România, precum şi salariile cu care angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de locurile de muncă vacante.
Economica.net - lun, 06 ian. 2014, 22:05
Lista joburilor şi salariilor cu care se fac acum angajări în România

Dacă ai mai lucrat în foraj, poţi câştiga peste 130 de euro pe zi pe o platformă de foraj
Compania Diamond Offshore Drilling recrutează 50 de oameni specializaţi să lucreze pe o platformă de foraj în Marea Neagră.
Eşti eligibil pentru un loc de muncă pe platforma de foraj dacă ai doi ani experienţă în foraj şi dacă ai cunoştinţe medii de limba engleză.
Candidaţii selectaţi pe posturile vacante vor câştiga de la 136 de euro pe zi până la 360 de euro pe zi.

20 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante. Detalii, aici.

Salariu de 6.000 de lei pe lună pentru un specialist SEO şi SEM
Firma sas 3mille.com din Franţa recrutează din Bucureşti un specialist în Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM) şi în Social Media.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de facultate, are cel puţin trei ani experienţă în SEM şi SEO, are cunoştinţe avansate de MS Excel, PowerPoint şi Word. Găsiţi aici lista completă a exigenţelor impuse de angajator candidaţilor interesaţi de acest post.
Angajatorii ofertează candidaţii cu un salariu lunar de 6.000 de lei, la care se pot adăuga bonusuri de performanţă.
31 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post.

Salarii de 2.800 de lei pe lună în distribuţie de echipamente medicale
Firma Rafi International – distribuitor de echipamente medicale şi consumabile pentru blocul operator şi parte din Rafi Group – recrutează patru oameni pe postul de project manager din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Angajatorii caută absolvenţi de Medicină sau de Inginerie, buni comunicatori şi negociatori, care ştiu să opereze un PC şi care cunosc sistemul sanitar românesc.
Candidaţii interesaţi de locurile de muncă vacante în cadrul firmei sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 2.500 de lei, în perioada de probă, de trei luni. Ulterior, salariul acestora va urca la 2.800 de lei net pe lună, la care se adaugă un comision brut de 3% din facturile încasate.
29 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Sterisystems – distribuitor de instrumentar chirurgical şi echipamente pentru blocul operator, companie care face şi ea parte din grupul Rafi – recrutează doi ingineri service pentru aparatură medicală, din următoarele oraşe: Brăila, Braşov, Craiova, Galaţi şi Iaşi.
Angajatorii caută ingineri specializaţi în Electronică – Electromecanică sau Automatică. Candidaţii ideali pentru locurile de muncă vacante au experienţă în service pentru aparatură complexă – electronică, automatizare, mecano-hidraulică. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în service pentru aparatură medicală şi care vor o carieră în acest domeniu.
Angajatorii caută oameni meticuloşi, care ştiu să opereze în Office, care au cunoştinţe bune de limba engleză.
Candidaţii selectaţi pentru posturile vacante sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 2.500 de lei, în perioada de probă, de trei luni.

Candidaţii care trec cu brio de perioada de probă vor câştiga 2.800 de lei net pe lună, urmând ca în 1-2 ani de la angajare salariul lor să urce la 3.000 de lei  – 3.500 de lei net pe lună, funcţie de experienţa şi rezultatele obţinute.
Pe lângă salariu, angajaţii vor încasa o primă pentru fiecare echipament instalat.
16 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante. Detalii, aici.

Salariu de 2.000 de lei pentru o secretară la o firmă din Timişoara
Firma recrutează o secretară care vorbeşte limba italiană, care are cunoştinţe de contabilitate primară şi de operare PC. Candidata ideală pentru acest post este educată, responsabilă şi dispusă să lucreze în intervalul aprilie – august în Mangalia (cu cazarea şi masa plătite) şi în restul anului la Timişoara.
Până pe 20 ianuarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salariu de la 1.800 de lei pe lună net pentru asistenţi laborator chimie în Capitală
Firma de recrutare Media Market recrutează din Bucureşti doi asistenţi laborator chimie analitică.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, cu profil Chimie Industrială/analize fizico-chimice, ştii să operezi un PC, ai bune abilităţi de comunicare, eşti disciplinat şi organizat.
Sunt avantajaţi candidaţii care au mai lucrat cel puţin un an în domeniul analizelor fizico-chimice în laborator.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 1.600 de lei şi 1.800 de lei, în perioada de probă. Ulterior perioadei de probă, angajaţii vor fi angajaţi cu contract individual de muncă şi remuneraţi cu salarii nete lunare cuprinse între 1.800 de lei şi 2.000 de lei, la care se adaugă bonuri de masă.
21 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii de la 1.800 de lei pe lună pentru un ajutor gestionar în Capitală
Aceeaşi firmă de recrutare caută pentru o multinaţională din Bucureşti un ajutor gestionar.
Recrutorii caută un absolvent de studii medii, cu cel puţin un an experienţă în gestiune, care ştie să opereze un PC, are permis de conducere categoria B şi care are permis de motostivuitorist.
Angajatorii ofertează candidatul selectat pentru acest post cu contract individual de muncă şi salariu net lunar cuprins între 1.800 de lei şi 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă bonuri de masă, masa de prânz, precum şi transport la locul de muncă.
21 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Salariu de 1.500 de lei pe lună pentru sudori
Firma Wilk-Construct recrutează 15 sudori certificaţi cu studii studii de specialitate şi care au cel puţin doi ani experienţă în sudarea şi asamblarea construcţiilor de metal.
Angajatorul ofertează candidaţii cu contract de muncă, cu salariu de 1.500 de lei pe lună, le plăteşte orele suplimentare şi le asigură cazarea şi transportul până la locul de muncă. 
12 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Salariu de 1.200 de lei pe lună pentru lucrători comerciali în mall-uri bucureştene
Distribuitorul de produse cosmetice Feguro angajează în două mall-uri bucureştene doi lucrători comerciali.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat în domeniu, ai excelente abilităţi de comunicare, eşti persuasivă, amabilă şi orientată către clienţi. Candidata ideală pentru acest post are cunoştinţe despre tipurile de ten, despre afecţiuni ale tenului şi despre tratamente asociate, ştie să opereze un PC şi este dispusă la program de muncă prelungit, atunci când e cazul.
Angajatorii ofertează candidatele cu salarii lunare de 1.200 de lei pe lună, pentru un program de muncă de circa 40 de ore săptămânal, inclusiv în weekend şi în zilele care sunt sărbători legale. La salariu se adaugă şi comision din vânzări.
16 ianuarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Până la 1.000 de lei pe lună în telemarketing pentru program de muncă part-time
Firma italiană Eliana Monti recrutează 10 români care vorbesc fluent limba italiană sau limba spanioală şi care sunt dispuşi să lucreze în telemarketing.
Angajatorii recrutează din Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara.
Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă sunt ofertaţi cu salarii fixe cuprinse între 950 de lei şi 1.000 de lei pe lună, pentru program de muncă part-time.
16 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Ungaria va da în judecată lanţul austriac de supermarketuri Spar pentru defăimare
Ungaria va da în judecată lanţul austriac de supermarketuri Spar pentru defăimare
Guvernul ungar intenţionează să dea în judecată lanţul austriac de supermarketuri Spar pentru defăimare, a declarat joi şeful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas,......
OVES Enterprise: investițiile în inovație și în crearea de noi produse ar putea genera o creștere de circa 30% a industriei locale de IT în 2024
OVES Enterprise: investițiile în inovație și în crearea de noi produse ar putea genera o creștere de circa 30% a industriei ...
Blocajul în care se află piața românească de IT, marcată de disponibilizări, de suspendări de proiecte, de contextul ...
Încasările Fiscului au crescut cu 41,8 miliarde lei în primul trimestru
Încasările Fiscului au crescut cu 41,8 miliarde lei în primul trimestru
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, ...
SkyShowtime, parteneriat cu Digi România. Operatorul introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe
SkyShowtime, parteneriat cu Digi România. Operatorul introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de ...
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu Digi România, care, începând din 25 aprilie ...