Lista joburilor vacante la Oracle, IBM şi Avira

IBM, Oracle şi Avira recrutează specialişti IT, cu experienţă în zona de expertiză vizată de postul ofertat, care vorbesc fluent limba engleză şi, în câteva cazuri punctuale, şi limba germană. Vezi mai jos dacă te califici şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi.
Economica.net - joi, 08 mart. 2012, 13:45
Lista joburilor vacante la Oracle, IBM şi Avira

Lista poziţiilor disponibile la IBM

Compania recrutează în această perioadă un Senior J2EE Developer în Capitală.
Candidatul ideal demonstrează experienţă în J2EE development, MQueue, DB2, EJB 3.0,  JAXB, Hiberante JPR. Pe lângă expertiza tehnică necesară performării acestui job, candidatul mai trebuie să fie un foarte bun vorbitor de limba engleză şi, preferabil, un vorbitor mediu de limba germană. Intră aici pentru detalii.

IBM mai caută în această perioadă şi un SAP basis application architect în Bucureşti. Eşti eligibil pentru această poziţie, dacă ai minimum un an experienţă în SAP basis, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză. Amănunte, aici.

IBM mai recrutează în această perioadă şi un administrator de Linux în Bucureşti. Candidatul ideal are cel puţin 3 ani experienţă relevantă în domeniu, a absolvit o facultate şi e un bun cunoscător al limbii engleze. Intră aici pentru detalii.

IBM caută în această perioadă un junior Cobol application developer. Te califici pentru această poziţie dacă ai absolvit o facultate, ai minimum un an experienţă în Cobol, ştii să operezi cu Java, şi vorbeşti fluent limba engleză. Detalii, aici.

IBM recrutează şi un application developer – SAP business objects. Candidatul ideal vorbeşte fluent limba engleză, e licenţiat şi are cel puţin 2 ani experienţă relevantă în domeniu. Amănunte, aici.

Dacă ai minimum 2 ani experienţă în SAP business information warehouse, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci te califici pentru poziţia de consultant la IBM în această zonă de expertiză. Detalii, aici.


Vorbitorii de limba germană
au la dipoziţie 3 oferte de angajare de la IBM. Două dintre ele sunt în Capitală şi implică experienţă demonstrată în SAP. Amănunte, aici şi aici.

Lista poziţiilor disponibile la Oracle

Dacă vrei să aplici pentru poziţia de dezvoltator Java la Oracle, trebuie să dovedeşti că ai experienţă în 3 sau mai multe arii de expertiză, din cele enunţate în continuare: Perl Scripting, Servlets, Hibernate, Apache/Tomcat, ExtJS/Sencha, Oracle Containers 4 Java (OC4J), SQL. Pentru detalii, intră aici.

Compania mai angajează un business analyst în Capitală. Candidatul e fluent în engleză, a absolvit o facultate cu profil economic, e disponibil pentru program prelungit, munca la sfârşit de săptămână sau de sărbători. Toate criteriile de eligibilitate, aici.

Oracle mai caută în Capitală un EMEA payroll specialist, cu minimum 5 ani experienţă în domeniu. Detalii, aici.

Compania mai recrutează în această perioadă un payroll manager pentru Sudul Europei. Candidatul ideal trebuie să demonstreze minimum 5 ani experienţă relevantă într-o companie mare, din care 3 ani – într-o poziţie de management. Toate criteriile de eligibilitate, aici.

Lista poziţiilor deschise la Avira

Compania angajează un web front end developer. Candidatul ideal are experienţă în HTML/CSS, Java script, e un bun vorbitor de limba engleză, demonstrează că poate prioritiza munca, e multitasking şi e orientat către detalii. Amănunte, aici.

Avira mai caută în această perioadă un web content editor. Candidatul ideal e un bun vorbitor de limba engleză, are cunoştinţe de bază de HTML, şi, preferabil, a absolvit facultatea de limbi străine. Detalii, aici.

Compania mai recrutează în această perioadă un consumer online sales manager în Capitală. Eşti eligibil pentru această poziţie, dacă eşti un excelent vorbitor de limba engleză, preferabil – şi germană şi ai abilităţi dovedite în zona de project management. Amănunte, aici.

Avira mai recrutează în această perioadă un eSales web portal developer – PHP/MySQL. Te califici pentru această poziţie, dacă ai 3 ani experienţă în Php şi MySQL. Mai trebuie să ai 3 ani experienţă de lucru cu JavaScript, CSS şi HTML, şi să fii familiarizat cu YII Framework, Zend, CakePHP. Detalii, aici.

Vezi aici lista completă a poziţiilor deschise  la Avira.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Ministerul Finanțelor a împrumutat 150 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanțelor a împrumutat 150 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor a atras, vineri, 150 de milioane de lei de la bănci, suplimentar la licitaţiile de joi, când a ...
Analiză Euler Hermes – Don`t Look Up! Economiile avansate vor continua să depășească piețele emergente în 2022
Analiză Euler Hermes – Don`t Look Up! Economiile avansate vor continua să depășească piețele emergente în 2022
Redresarea post-criză rămâne robustă, dar continuă să fie inegală din cauza discrepanțelor tot mai mari între economiile ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea distribuitorului de piese auto Augsburg International de către firma elvețiană Autonet Group
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea distribuitorului de piese auto Augsburg International de către firma elvețiană ...
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Autonet Group Holding AG din Elveția a preluat societatea Augsburg ...