1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Joburi/HR

Lista locurilor de muncă disponibile acum la Kaufland

Kaufland face angajări la Arad, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş, Bucureşti şi Mioveni, în această perioadă. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul retailerului german.

11 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Kaufland angajează pe postul de asistent - analist distribuţie în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe de operare PC, ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză, poţi performa în condiţii de stres, eşti dispus la program de muncă prelungit, eşti atent la detalii şi eşti un bun comunicator şi organizator. Sunt avantajaţi candidaţii care vorbesc limba germană.
6 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Kaufland angajează doi oameni pe postul de şef departament mărfuri alimentare la Arad.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin trei ani experienţă în conducerea personalului, ai mai lucrat în comerţ, ştii să operezi un PC, ai ţinută profesională ireproşabilă şi ai abilităţi de motivare şi de control a unei echipe.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză.
7 februarie este termenul-limită până la care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte despre postul vacant la Kaufland găsiţi aici.

Kaufland angajează cinci şefi de raion mărfuri alimentare la Arad.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, a mai lucrat în domeniul comerţului cu amănuntul, are abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, are cunoştinţe medii de operare PC şi este dispus la program de lucru flexibil.
Informaţii suplimentare despre poziţia disponibilă la Kaufland găsiţi aici.

Kaufland angajează şi un referent resurse umane la Arad.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai urmat cursul de Inspector Resurse Umane, ai experienţă în administrarea documentelor de personal, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de organizare şi eşti dispus să lucrezi în alt oraş, pe o perioadă determinată.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post este 7 februarie. Detalii, aici.

Kaufland angajează directori de magazine în Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş şi Mioveni.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul, are bune abilităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe dinamice, ştie să opereze un PC, e dornic să obţină performanţe peste medie în acest loc de muncă şi este dispus să fie relocat.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care ştiu limba engleză sau germană.
Până pe 9 februarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Kaufland. Amănunte, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO