Lista locurilor de muncă vacante la UPC

UPC face angajări în următoarele oraşe: Alba Iulia, Bacău, Brăila, Bucureşti, Cluj, Focşani, Galaţi, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe. Află ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile.
Economica.net - sâm, 01 mart. 2014, 09:34
Lista locurilor de muncă vacante la UPC

UPC angajează pe postul de reprezentant de vânzări pe teren, în această perioadă. 

Concret, UPC angajează 10 reprezentanţi de vânzări pe teren în Bacău, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi.

UPC mai angajează 15 reprezentanţi de vânzări şi la Alba Iulia, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe.

Te califici pentru acest post dacă ai excelente abilităţi de comunicare şi de persuasiune, eşti organizat, ambiţios şi îţi place munca pe teren.

31 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la UPC în următoarele oraşe: Bacău, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

23 martie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la UPC în Bacău, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi. Detalii, aici.

UPC angajează şase consilieri portofoliu clienţi în Bucureşti şi Ilfov.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai cel puţin şase luni în domeniul relaţiilor cu clienţii, ai experienţă în operaţii cu numerar/de casă, ai cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe foarte bune de operare PC.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezultate, poate folosi simultan mai multe aplicaţii, este răbdător şi rezistent la stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de networking (cablu, fibră optică, wireless) şi telefonie.
14 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la UPC. Amănunte găsiţi aici.

UPC angajează la Cluj un consilier suport tehnic relatii clienţi.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin şase luni experienţă relevantă într-o activitate similară, ai foarte bune cunoştinţe despre mediile de comunicaţii – cablu, fibră optică, wireless, precum şi experienţă relevantă în utilizarea sistemelor Windows, Linuc.
Candidatul ideal pentru acest post este dispus să lucreze în ture, are foarte bune abilităţi de lucru cu PC-ul, este atent la detalii, poate prioritiza şi gestiona mai multe sarcini în acelaşi timp.
Până pe 13 martie se primesc CV-uri pentru postul vacant la UPC în Cluj, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni mai repede faţă de......
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...