1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Imobiliare

Litigiu de 189.000 de euro între companiile Skylight Residence şi Peino, contestat de Michael Topolinsky, proprietarul Skylight Residence

Aflate în litigiu pentru o investiție de 189.000 de euro, companiile Skylight Residence, dezvoltatorul proiectului rezidențial Skylight, și Peino, din Cipru, care dezvoltă aplicația Twelp, au ajuns la tribunal, iar Peino a cerut insolvența dezvoltatorului imobiliar. 

12 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Micheal Topolinsky, proprietarul Aversa, pe terenul căreia ar urma să fie dezvoltat Skylight Residence susține, însă că Horațiu Nicolau, proprietarul Peino, a inițiat procedura insolvenței pentru a induce publicul în eroare, pentru că are nevoie de bani să-și susțină aplicația Twelp.

De asemenea, Topolinsky spune că grupul InteRO pe care îl deține, are rezerve de cash de 50 de milioane de lei și nicio datorie.

De altfel, InteRO a vândut anul trecut o parte din terenul Textile Dacia, circa 26.000 mp, către dezvoltatorul suedez Skanska pentru 24 de milioane de euro în cea mai mare tranzacție cu terenuri din 2019.

Pe terenul Textile Dacia vor fi dezvoltate șapte clădiri de birouri, InteRo Property Development va dezvolta patru clădiri de birouri care vor forma alături de cele trei care vor fi dezvoltate de Skanska un complex unitar.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO