Litoralul pentru Toţi: Peste 10.000 de turişti pot beneficia de ediţia de primăvară a programului

Peste 10.000 de turişti pot beneficia de ediţia de primăvară a programului 'Litoralul pentru Toţi', care se desfăşoară în perioada 4 mai - 19 iunie 2015.
Economica.net - lun, 27 apr. 2015, 14:29
Litoralul pentru Toţi: Peste 10.000 de turişti pot beneficia de ediţia de primăvară a programului

‘Tot litoralul este pregătit pentru deschiderea sezonului, mai bine decât în anii precedenţi, şi sperăm să fie bine promovat de Autoritatea Naţională pentru Turism, dar mai ales de doamna preşedinte Simona Man, în aşa fel încât programul ‘Litoralul pentru toţi’ să aibă succesul pe care noi îl aşteptăm de la lansarea primei ediţii’, apreciază vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Nicolae Bucovală, care este şi preşedinte al Asociaţiei Patronale Mamaia.

Programul este lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD).

‘Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia septembrie – octombrie 2014, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare’, se arată într-un comunicat al FPTR, remis luni AGERPRES.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur (6 nopţi/persoană) ajung până la 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 235 lei la un hotel de 2 stele fără mic dejun, 265 la un hotel de 3 stele fără mic dejun, 315 lei la un hotel de 2 stele cu mic dejun, 425 de lei la un hotel 3 stele cu mic dejun, 485 lei la un hotel 4 stele cu mic dejun şi 605 lei la un hotel de 5 stele cu mic dejun.

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de opţiunea all inclusive. Tarifele maximale pentru sejururile all inclusive de 5 nopţi/persoană ajung până la 765 lei la un hotel de 3 stele şi 985 lei pentru un hotel de 5 stele.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru o vacanţă de 6 nopţi/persoană încep de la 159 lei la un hotel de o stea fără mic dejun şi ajung la 469 lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun.

Până în prezent, s-au înscris în program 16 hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 1.238 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că, la sfârşitul ediţiei de primăvară 2015, cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...